3 tips til at forkæle dig selv

Du kan forkæle dig selv på rigtig mange måder. Første skridt på vejen er at blive bedre til at dig give dig selv tid til at pleje din krop, så den bliver blød og lækker. Du kan holde en welnessdag med stearinlys derhjemme eller få en professionel til at klare arbejdet.

Få gløden tilbage

Kulde og blæst er hård for din hud i ansigtet, så det er vigtigt, du husker at pleje den. Du kan for eksempel lave din egen hjemmelavede ansigtsmaske med næringsrige ingredienser, du helt selv vælger. Avokado har mange plejende egenskaber, som tilfører fugt og næring til din hud. Hvis du har tendens til urenheder i huden, kan du bruge yoghurt eller kaffegrums. Eksfoliering bør altid være en del af din normale hudplejerutine, og især mandler og havregryn er to ingredienser, der klarer dette arbejde godt. Udover at eksfoliere, fremmer de også hudens naturlige fjernelse af døde hudceller. Hvis du ikke er klar til at begive dig ud i at blande din egen ansigtsmaske, er der også rigtig mange gode varianter at finde i butikkerne. 

Bløde og lækre fusser

Dine fødder er ofte gemt væk i sko og støvler, så du glemmer at give dem pleje og opmærksomhed. Men de skal trods alt bære dig gennem hele livet, så det er på tide, at du forkæler dem lidt. Det kræver faktisk slet ikke så meget andet end noget fodbadesalt eller -olie at lave dit eget fodbad. Når du har ladet dine fødder være under det lunkne vand i knap en halv time, vil huden være blødgjort og klar til ekstra pleje. Du kan bruge en fodfil eller en pimpsten til at file den hårde hud af dine fødder, så de bliver lækre og bløde igen. Det er vigtigt, du husker at smøre dine fødder ind i en fodsalve eller hælkur bagefter, så du modvirker fremtidige hælrevner.

Stikker det?

Det er ofte først, når vejret igen tillader at gå med bare ben, at man opdager de mange lange hår, der er har gemt sig under varme striktrøjer og strømpebukser. Det kræver en stor dosis tålmodighed og grundighed at fjerne hårene ordentligt selv, og derfor er det rigtig smart, at du nemt og hurtigt kan slippe af med hårene med en voksbehandling i København. Når du vælger en voksbehandling, kan du også være sikker på, at der går lang tid før du igen skal bekymre dig om uønsket hårvækst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *