4 tips der får dig til at blive et sandt morgenmenneske!

Har du problemer med at komme op om morgen? Vil du hellere blive under dynen hele dagen og ikke kan du bare ikke komme afsted, så er denne artikel til dig, vi giver dig nemlig et par gode råd til hvordan du bliver et rigtigt morgenmenneske. For hvis du eksempelvis har et arbejde du bare skal tidligt op til, så kan du ikke bare blive ved med at snooze og aldrig komme ud af sengen, du er nødt til at komme afsted og være veloplagt når du møder ind på jobbet.

Ingen kaffe efter kl 14:00

En af de mest simple ting er at lave en vane hvor du ikke får kaffe eller energidrik efter kl 14:00, så vil du hurtigere blive træt om aftenen og når det er sengetid, så er det sengetid. På den måde kan du vågne op med energi og være klar til en ny dag.

Ingen natmad

Hvis du har det med at spise lige inden du hopper i seng, så oplever du sikkert også at systemet får lidt ekstra brandstof og derfor tager det længere tid at falde til ro. Det samme gælder med slik, chips og sodavand, lad det være om aftenen det giver dig kun energi som jo altså ikke er godt når der skal soves.

Brug en smart lampe

Vil du gerne vågne op så naturligt som muligt, så er det ikke sjovt at vågne klokken lort om morgen hvor alt er mørkt og tænde for lyset, det tager kroppen tid at vende sig til lyset efter en nat uden lys. En smart lampe kan du sætte til at skulle vægge dig eksempelvis klokken 5, en halv time før begynder meget svagt at blive stærkere og stærkere i lyset over denne halve time. Det giver dig en naturlig og rolig opvågning og den simulerer en naturlig sol opgang, sådan som vi mennesker altid har været vant til at vågne.

Sov i et godt miljø

En god seng, med rent sengetøj, lettere afkølet og frisk er noget som vi alle sammen kan sove godt og trygt i. Hvis sengen og madrassen samtidig er god at sove i, så er du næsten sikret en god søvn uanset hvad. Vil du gerne vide mere om hvordan du køber den bedste seng til dine behov, så tjek sengezonen.dk, her er der guides indenfor alle typer af senge. Vi håber denne artikel kunne hjælpe og du er blevet klogere på hvordan du sover bedre og længere om natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *