pre-workout

5 fordele ved pre-workout kosttilskud

De fleste af os kender til fordelene ved at tage kosttilskud i form af protein efter et gennemført træningspas men en anden og knap så udbredt form for hjælp, er kosttilskud der tages før træning.

Denne form for tilskud har indtil flere fordele, så det er forunderligt, at de ikke er mere udbredt i dag. Heldigvis er der flere og flere, der får øjnene op for det de kan få ud af at tage kosttilskud inden træning. Herunder finder du fem rigtig gode grunde til, hvorfor du kan have glæde af det.

1.    Mere energi til træning

Den vigtigste ingrediens i disse former for tilskud er helt enkelt koffein. Det giver dig et boost, så du har mere energi til at give den ekstra gas hver gang du træner. På den måde får du det ultimative ud af hver enkelt session i træningscenteret og du kan endda presse dig selv endnu mere.

2.    Mere effektiv og hårdere træning

Ovenstående er nok den mest vigtige faktor, når det kommer til fordelene ved pre-workout kosttilskud. Med det ekstra skud energi i kroppen kan du nemlig træne endnu mere effektivt. Om du træner for at tabe dig eller for at opbygge muskler, handler det om at holde dampen oppe og give alt, hvad du har hver gang. Med disse supplementer får du det sidste skub til at holde gejsten gennem hele dit træningspas.

3.    Højere forbrænding og mere vægttab

Mange af de ingredienser, der findes i denne form for kosttilskud, er med til at give dig en højere forbrænding. Rigtig mange af os træner for at få en sundere og slankere krop, ikke med direkte vægttab som primært mål. Fordelen ved indholdet af koffein i tilskuddet er, at det har en dæmpende effekt på sulten, således, at dr går længere tid før du føler dig sulten samtidig med, at det aktiverer din forbrænding. Selv om dit mål ikke er at tabe dig, giver denne kombination dig muligheden for at holde dig tonet og slank.

4.    Restituer hurtigere med kosttilskud

Alle der træner ved, at jo mere du presser dig selv, des bedre resultater får du – men jo hårdere du træner, des mere øm bliver du også. Indholdet af koffein og kreatin i pre-workout kosttilskudene gør, at du ikke føler dig øm ligeså længe og i ligeså høj grad som du ellers oplever. Din krop restituerer altså hurtigere og du kan træne oftere.

5.    Forbedr dit fokus og din koncentration, mens du træner

Igen er det koffeinen, der spiller ind og gør det muligt for dig ikke bare at holde fokus men også at holde gejsten og koncentrationen, når du træner. Dit mentale mindset spiller en kæmpe rolle i forhold til effektiviteten af din træning. Det er alfa og omega, at du kan holde fokus 100% på træningen, for at kunne give den fuld skrue.

Ved at læse de ovenstående råd, er det tydeligt, at koffein er den vigtigst ingrediens i pre-workout kosttilskud, men der er også en række andre ligeså vigtigt aminosyrer i produkterne, der sørger for at passe på dine muskler under og efter din træning. Derfor er det ikke nok med en koffeintablet.