5 gode grunde til at tage på efterskole

Efterskolen er en fantastisk mulighed for at opleve en helt masse spændende ting, samtidig med at du går i skole og gør dig klar til en ungdomsuddannelse. Hvad enten fremtiden byder på en erhvervsuddannelse eller gymnasieuddannelse, er det en god måde at opleve verden på og blive mere moden, inden uddannelsesforløbet sættes i gang for alvor.

 

Sædding Efterskole er en kristen efterskole i Vestjylland med plads til 80 elever. Efterskolen fokuserer på begejstringen ved livet, og alt det gode som kristendommen har givet. Efterskolen giver mulighed for, at du kan specialisere dig i sport, kreativitet og musik. Derudover har efterskolen et internationalt udsyn, og du kommer på 2 udlandsrejser i løbet af dit ophold. Læs mere på www.saedding.dk

 

Her får du 5 gode grunde til at tage på efterskole.

 

  1. Få venner for livet

På efterskole får du mulighed for at møde en masse nye spændende mennesker. Alle på en efterskole er nye og vil gerne skabe relationer. Hele efterskolekonceptet er generelt bygget op om, at det sociale er noget af det vigtigste. Du bor sammen med dine bedste venner i et helt år. Her er der mulighed for at blive en del af et enormt stærk fællesskab og få venner for livet.

 

  1. Dyrk dine interesser – og find nye

Alle efterskole har forskellige profiler. På nogle efterskole er de rigtig gode til fodbold – og på andre til at spille musik eller være udendørs. Heldigvis findes der også en masse efterskoler, hvor du kan få lov til at prøve lidt af hvert. På Sædding Efterskole kan du både spille fodbold og musik – eller fordybe dig i Natur & Teknik eller Sprog & Teori. Her er der mulighed for at prøve nye ting, som du aldrig har gjort før, sideløbende med at du vælger din favoritinteresse.

 

  1. Lær at tage ansvar

På en efterskole lærer man at tage ansvar og bliver et mere voksent og modent individ. På efterskolen skal alle elever hjælpe med at rydde op og gøre rent. De skal hjælpe med at lave mad og holde skolen ved lige. Det bidrager til fællesskabsfølelsen, men får også dig som person til at vokse og blive mere selvstændig.

 

  1. Personlig udvikling

Man siger, at 1 efterskoleår svarer til 7 menneskeår, når det kommer til personlig udvikling. På efterskolen står de fleste på egne ben for første gang, møder en masse nye mennesker og oplever verden fra en helt ny side. Alle disse oplevelser og udfordringer giver en enorm personlig udvikling. Når du kommer hjem fra et år på efterskole, vil du have rykket dig langt foran dine kammerater og andre unge modenhedsmæssigt.

 

  1. Massere af oplevelser

På efterskolen er der ikke en dag, der ligner den foregående. Der sker altid en masse spændende ting og sager. Hvad enten det er events, der er arrangeret af efterskolens lærere, elever, eller der bare bliver fundet på spændende ting rundt omkring på gangene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *