Æteriske olier til ethvert behov

Er du på udkig efter nogle nye æteriske olier til din samling? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om en række æteriske olier, som med garanti vil vække din interesse. En æterisk olie dufter nemlig ikke bare godt, den har også en lang række fantastiske egenskaber. Der findes desuden et hav af forskellige æteriske olier, hvorfor der altså også er garanti for, at du kan finde en olie, der passer perfekt til dig og dine behov. Er du således interesseret i at finde en æterisk olie, der matcher dine behov? Så kan du lige her se et stort udvalg af æteriske olier.

 

Æteriske olier er ikke et nyt påfund

Ved du ikke allerede, hvad en æterisk olie er, så finder du svaret lige her. En æterisk olie er nemlig et koncentreret, aromatisk planteekstrakt, som ofte udvindes ved hjælp af dampdestillation af enten blomster, bark, blade, frugter eller rødder. Æteriske olier er desuden ikke nogen ny opfindelse. Nej, de geniale olier har faktisk været anvendt i flere århundrede, hvor de er blevet brugt til flere forskellige formål – både kosmetiske, naturmedicinske og religiøse. I dag er der mange beautybrands, der benytter de lækre olier i deres produkter, idet de indeholder en lang række fantastiske fordele for huden. Derudover har æteriske olier også suveræne aromaterapeutiske egenskaber alt efter, hvilken olie der er tale om. Blandt det store udvalg af æteriske olier findes blandt andet lavendelolie og citronolie.

 

Æteriske olier i beauty- og velværeprodukter

De æteriske oliers lange historie gør blandt andet, at de har været anvendt i mange forskellige sammenhænge gennem tiden. De virker dog alle ens – de bliver nemlig optaget gennem vores hud, slimhinder og luftveje, hvor de er til for at vække vores sanser. Hver olie har desuden en unik effekt, hvor nogle olier blandt andet kan virke beroligende, kan andre have en mere stimulerende effekt. Mange æteriske olier har dog som udgangspunkt en energigivende effekt, hvorfor de også i særdeleshed er en populær ingrediens i hudpleje. Her er de således energigivende samtidig med, at de dufter godt og giver en sensorisk oplevelse for både kroppen og sindet. Disse egenskaber er også nogle af grundende til, at æteriske olier ofte bliver anvendt i massageolier.