Smerteplaster

Afhjælp sports- og træningssmerter med et smerteplaster

Det kan ske for alle. I forbindelse med sport, træning og fitness sker det af og til, at man kan komme til skade. Man vil helst undgå medicin, hvorfor man derfor også udelukker smertestillende piller, da man jo gerne vil holde sin sunde krop. Og så ligger man ellers der, og har ondt, mens kroppen forsøger at kurere sig selv. I dag findes der heldigvis nogle løsninger, hvor kroppen kan få hjælp til denne naturlige helingsproces.

Det betyder at du, som gerne vil undgå piller og andet medicin kan få lov at hele på naturlig vis, dog ved hjælp af en lille ”booster”. Denne lille hjælper kaldet for et smerteplaster. Men hvad er så helt præcist et sådanne plaster? Det kan du læse mere om her.

Hvad er et smerteplaster?

Det kan være meget svært at forklare et smerteplaster uden at blive for teknisk. Der udsendes altid en varmestråling fra kroppen, der kan modtages som infrarøde bølger. Når man monterer et smerteplaster, vil plasteret reflekterer nogle af disse infrarøde bølger tilbage 8-9 cm ind i kroppen igen. Disse vibrationer af bølger frem og tilbage vil så øge blodcirkulationen i det tilskadekomne område, hvilket både styrker kroppens naturlige helingsproces, samtidig med at der dannes en smertelindrende effekt.

Dette er et meget nyt område, men da der ikke er tale om indblanding af nogen mediciner af nogen art, så er der heller ikke en masse bivirkninger at tage højde for. Dette betyder dog ikke, at der slet ikke kan være nogen bivirkning. Forsøg med smerteplaster har nemlig nogle gange resulteret i noget, der kaldes for ”helbredelseskrisen”. Dette er en helt naturlig proces, der kan opstå i forbindelse med at kroppen selv forsøger at udrense affaldsstoffer. Her kan du godt blive lidt skidt tilpas og få tilbagevendende smerter, men det anbefales alligevel at du fortsætter med behandlingen af smerteplaster. Skulle smerterne blive for voldsomme, kan du afbryde behandlingen midlertidig og genoptage senere.

Smerteplasteret er til dig, der ikke ønsker brug af smertestillende medicin

Smerteplastre kan selvfølgelig benyttes af alle, da de netop går ind og bruger kroppens naturlige varme til at smertelindre med. Hvor hurtigt plasterets effekt virker afhænger dog meget af, hvem der bruger det. Det er således patientens individuelle helbredelsestilstand, der spiller en faktor her. Nogle kan mærke en effektiv virkning allerede efter få minutter, mens andre må vente op mod 24 timer, der betragtes som maksimal grænsen, før effekt burde kunne mærkes.

Et smerteplaster har en virketid på 5 døgn eller 120 timer, om man vil. Du har altså en smertedækkende effekt i næsten 1 uge med et enkelt plaster. Og denne type af plastre kan sagtens sidde fastklæbet på kroppen så længe. Dette skyldes en akryllim, der ved få minutters kropsvarme sikrer en perfekt vedhæftning.

Et smerteplaster er således et plaster, der kan benyttes af alle, men som primært henvender sig til dig, der gerne vil undgå smertestillende medicin. Der er ingen bivirkninger, og så har du et vandafvisende plaster, der virker i op til 120 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *