Aflastning til udsatte dele af kroppen

Fysisk hårdt arbejde med mange gentagne bevægelser, kan være meget hårdt for kroppen. Man kan blive nedslidt hurtigere og have brug for at fratræde fra arbejdsmarkedet før ønsket tid, hvis man arbejder i et erhverv som tager hårdt på kroppen. I erhverv som logistik, industri og handel er der typisk mange meget fysisk krævende arbejdsstillinger og situationer hvor der ikke er bevægelsesfrihed og man derfor står låst i en stilling i løbet af længere tid. Dette er bestemt ikke sundt for kroppen og derfor er der også blevet udviklet en løsning på problemerne.
Løsningen er Paexo Exoskeleton serien, som gør fysisk hårde opgaver på arbejdet lettere.

 

Paexo Exoskeleton aflaster og hjælper

Så arbejdsdagen for de ansatte bliver meget lettere at komme igennem og gentage uden problemer. Gør arbejdsopgaverne nemmere og køb Paexo Exoskeleton hos IMMO.
Paexo Exoskeleton er en serie af produkter, som aflaster medarbejdere i erhverv, hvor arbejdsopgaverne typisk er fysisk hårde og udfordrende for kroppen. Paexo Exoskeleton gør det muligt at have fuld bevægelsesfrihed, selvom man står i en svær eller låst position. Dette er muligt da Exoskeletton ved hjælp af en meget let mekanisk kabelteknologi, giver en aflastnings a muskler og led, som er udsatte og meget belastede i særlige arbejdssituationer. Produkterne i Paexo Exoskeleton serien er derfor udviklet til de arbejdere som trænger og behøver aflastning i hverdagen på arbejdet, fordi de bruger udsatte dele af kroppen.

 

Særligt udsatte dele af kroppen

Paexo Exoskeleton er specifikt designet til at aflaste de særligt udsatte dele af kroppen, fordi det er her der nemmest kan opstå varige skader, som gør det svært at varetage arbejdsopgaver senere hen.
Paexo Exoskeleton serien indeholder en række produkter som hjælper de forskellige udsatte områder på kroppen, som f.eks. ryggen, nakken, skuldre, håndled og musklerne omkring disse. Der er udviklet specielle produkter som støtter netop disse områder.