Akupunktur uddannelse i Jylland

Er du helt vild med akupunktur, og er du bosat i Jylland? Så bør du overveje at tage en akupunktur uddannelse i Jylland. På denne uddannelse vil du få en dyb forståelse for essensen af kinesisk medicin, og du vil derudover blive involveret i refleksive og praktiske processer. På denne måde bliver din læring en levende proces, og du vil dermed opnår stor indsigt i faget – både som elev og som fremtidig behandler. Find et kursus her, og giv dig selv muligheden for, at blive en yderst dygtigt akupunktør.

 

Lær Qigong-former på en akupunktur uddannelse i Jylland

Tager du en akupunktur uddannelse i Jylland, vil du gå på en skole, som er den eneste i Danmark, der underviser i nogle af de oprindelige Qigong-former, som er med til at kultivere sundhed og styrke hos behandleren. Det er en vigtigt del af uddannelsen, da det i stor grad er der, der bringer liv ind i faget. Vælger du derudover en akupunktur uddannelse i Jylland, vil du også blive undervist i TCM, og du vil dermed få en basal viden indenfor kinesisk medicin samtidig med, at du får indsigt og stor forståelse af teoriens oprindelse.

 

Uddannelsens opbygning

Denne akupunktur uddannelse i Jylland er et 1-årigt forløb, og så er den bygget op således, at det er en praksisbaseret uddannelse. På uddannelsen vil altså lære de helt basale og klassiske akupunktur teorier, som er yderst simple at gå til. Pga. strukturens uddannelse, har du mulighed for at have et arbejde ved siden af studiet, og derudover er det også muligt både at tage et dagshold eller et aften/weekend hold.

Er din store drøm altså at blive akupunktør, er det bare med at komme i gang. Foretrækker du desuden at blive undervist på små hold, så er denne uddannelse også lige noget for dig. På hvert hold er der nemlig maksimum 8 deltagere, hvilket giver mere tid til direkte lærer-elev-tid samt større udbytte af undervisningen.