Alle kan da lide dyr … ikke?

Det skulle man tro. Og det er også det, mange vælger at bilde sig selv ind for at undgå at se den alt for ubehagelige sandhed i øjnene. Overalt i verden er der dyr, der lider. Kæledyr der lider, fordi deres ejere ikke passer på dem, bondegårdsdyr der lider, fordi landmændene ikke tilbyder dem ordentlige forhold og vilde dyr, der lider i takt med at vi mennesker forurener luften og derved skaber global opvarmning, som får temperaturerne til at blive ekstreme.

Mangel på dyrevelfærd er et af de mange problemer, forskellige hjælpeorganisationer forsøger at komme til livs. Men det er ikke kun dyr, der lider. Der findes ulykkeligvis også børn her i verden, der lever under kummerlige forhold. Børn der sulter, tørster, og børn som ikke har noget tøj at tage på, når det er koldt. Det er ligeledes et kæmpestort problem, som nogle hjælpeorganisationer forsøger at afhjælpe. Overordnet set kan man sige, at hjælpeorganisationer er til for at gøre deres, for at verden bliver et bedre sted for os alle. Derfor er der virksomheder, der vælger at samarbejde med forskellige hjælpeorganisationer, hvor organisationerne på den måde kan få tilskud til at hjælpe endnu mere, end de allerede gør. Det gør blandt andre Dyrenes Energi, som har indgået et samarbejde med Dyrenes Beskyttelse. Der er der nogen, der har bidt mærke i, at begge parter forsøger at øge dyrenes velfærd – og derigennem opstod et samarbejde. Og de to er ikke det eneste eksempel på den type samarbejde. Der findes mange virksomheder, der har valgt at koble sig på en hjælpeorganisation for at skabe opmærksomhed om et problem.

Hjælpeorganisationer er værd at støtte, hvis man ønsker at give en ekstra hånd med – hvad enten det er for dyrene, børnene eller noget helt tredje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *