detoxkur

Bliv sund med den rette slankekur

For de fleste der vil tabe sig, er der noget meget trygt ved den klassiske slankekur. Man har hørt meget om den og man har uden tvivl hørt både gode og dårlige ting. Der er dog noget meget tiltalende ved, at man blot kan gå på slankekur og tabe sig på den måde. Desværre er det dog ikke så nemt i virkeligheden. Det viser sig nemlig, at rigtig mange, som går på slankekur ikke kan holde vægten efterfølgende. Så snart kuren er ovre går de tilbage til at leve som de gjorde inden. Derfor er der grund til at gøre op med den meget momentære slankekur. I stedet bør man kigge på hele sindet og kroppen på en holistisk måde. For måske er der andre ting man grundlæggende kan ændre i sin hverdag i forhold til sin livsstil. Det vil gøre, at man pludseligt kan se, at man ikke behøver at leve af helt forfærdeligt mad og supper i nogle uger.

Den bedste slankekur er en god livsstil

I stedet for at spise rigtig lidt i en kort periode for at tabe sig er det bedre at spise lidt bedre for altid. Der er nemlig helt sikkert nogle ting i ens hverdag, som man kan lave om på. Meget ofte skal der slet ikke så meget til for at man kan tabe sig lidt. Det kan være, at man kan droppe sukker i kaffen og gå eller cykle på arbejde i stedet for at tage bussen. I starten er det måske svært at vænne sig til dette, men med tiden bliver det nemmere.

Det er mere tilfredsstillende at gøre dette end at tage en slankekur. Den stopper nemlig på et tidspunkt og så kan man hurtigt komme til at føle, at man står helt uden sikkerhedsnet og ikke kan bunde. Derfor er det bedre at finde ud af hvad man kan lide at gøre, som tilmed er godt for kroppen. Så kræver det nemlig ikke så meget af en at gå på såkaldt slankekur.

Se de forskellige slankekure her og beslut hvilken der passer bedst til dig.

Gå sammen på slankekur med hele familien

Er det kun én i familien, der skal tabe sig, kan det være svært for både denne person og de øvrige familiemedlemmer. Hvis personen skal på slankekur er det nemlig svært ikke at være støttende. Men hvis man i forvejen er meget tynd kan det godt blive lidt kedeligt at sidde og spise agurk og gulerødder til streaming om aftenen.

Det behøver dog ikke være en kedelig pligt at gå på slankekur sammen. Blandt andet kan man nemlig dyrke noget motion sammen. Måske finder man ud af, at man har en fælles interesse for en form for sport. Den kan man så dyrke sammen og man kan nyde, at man på den måde bruger tid med hinanden. Det kan næsten ikke kaldes en slankekur da det snarere er en form for parterapi, som man kan tage selvom man ikke har problemer i ens parforhold. At røre sig sammen er noget af det bedste man kan gøre for både krop og sjæl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *