Dalende energi? Her er løsningen

Er dit energiniveau ikke hvad den har været på tidligere? Og kan du pludselig ikke kende dig selv? Måske er du udkørt på jobbet, problemer i parforholdet – eller måske kan du slet ikke lokalisere problemet.

Os mennesker kan være meget omskiftelige, som både kan være på godt og ondt. Den ene dag kan vi rumme uanet mængder af energi, hvor vi næste dag pludselig føler os svækket og energiforladte.

Supplere den sunde kost med kosttilskud

Først og fremmest er det særdeles vigtigt, at det du propper i munden, består hovedsageligt af grønsager, frugt og sunde proteiner. Føler du, at du spiser på den korrekte måde, men føler dig stadig energiforladt? Så køb energi kosttilskud. De rette kosttilskud af vitaminer, mineraler, olier og naturlige urter kan give dig et højere energiforbrug i hverdagen.

Det er dog vigtigt at understrege, at du ikke bare skal proppe dig med vitaminerne og så lægge på den lade side og vente på virkningen. Det fungerer udelukkende som et supplement.

Husk den gode nattesøvn og motion

Det kan være svært at hive sig op ad sofaen eller sengen og hen i træningscentret, når man ikke har særlig meget energi at give af. Men det kan hurtigt blive en dårlig vane at blive liggende, som blot fører til endnu mere dovenskab og tomme batterier.

Så gør dig selv den tjeneste at gå en kort tur i nabolaget – eller cykle en tur ned for at handle. Det er de små ting som betyder noget, og du skal ikke starte med at gå for hurtigt til værks, da du så vil miste motivationen efter kort tid.

Det er også vigtigt, at du får den søvn, som du har brug for. Uden søvn fungerer vi mennesker ikke. Vi kan være nok så friske om morgenen efter få timers søvn, men hen ad dagen vil vi pludselig miste al energien.