Derfor er dit besøg hos kiropraktoren vigtigt

Som udgangspunkt skal du altid søge professionel rådgivning, hvis du oplever smerter og ubehag i kroppen. Dette kan ofte være et symptom på noget større, så derfor er det vigtigt at få en fagkyndig til at vurdere smerterne.

 

Oplever du eksempelvis smerter i rygsøjlen, lænden eller nakkeområdet, eller har du en alvorligere skade såsom en diskusprolaps, som generer dig, er det vigtigt at søge mod en kompetent kiropraktor, der kan hjælpe dig af med dine smerter.  Det kræver ingen henvisning fra lægen, da din kiropraktor er uddannet til at kunne diagnosticere og varetage behandlingen af dine smerter. En kiropraktor er derfor med dig hele vejen. Lige fra diagnosen på baggrund af dine smerter til forebyggelse og behandling.

 

 

Hvad kan en kiropraktor gøre for mig?

Nogle af de mest hyppige grunde til at besøge en kiropraktor skal findes i problemer med ryggen, nakken, lænden og sådan noget som eksempelvis forstuvede ankler og tennisalbuer. Har man overbelastet sin skulder eller ryg, kan det også være gavnligt at tage forbi en kiropraktor.

 

Kiropraktik udføres manuelt. Det vil sige, at din kiropraktor anvender sine hænder til eksempelvis at sætte led på plads. Det er det, der ofte kan lave en lidt ubehagelig knæklyd. En kiropraktor kan også massere og strække dine muskler for at mobiliserer dine led. Derudover kan din kiropraktor også rådgive dig i forhold til trænings- og øvelsesterapi, så du selv kan træne dine muskler og led hjemmefra.

 

Hvad sker der, hvis jeg ikke går til kiropraktoren?

Ved både akutte og vedvarende udfordringer kan kiropraktik vise sig nyttig for de fleste. Forstuver man sin ankel, kan man hurtigere komme på benene igen, hvis man får en kiropraktor til at sætte foden på plads.

 

Har man derimod vedvarende smerter i ryggen som skyldes en muskel, der sidder i spænd eller et led, der sidder låst fast i en forkert stilling, kan det resultere i ubehagelige stråler af smerter fra ryggen og ned i ben og arme, ligesom det kan give slem hovedpine.

 

Oplever du derfor ubehag og smerter i kroppen, og går du ikke til en kiropraktor, kan smerterne blive værre og sprede sig, hvilket kan få mange uheldige eftervirkninger for din mobilitet. Derfor er det vigtigt at søge kiropraktor, så du kan få hjælp til at holde dine smerter nede eller til helt at få dem fjernet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *