Derfor skal du drikke grøntsagsjuice

Der er mange danskere, som kan have svært ved at knække koden om at få spist de fornødne grøntsager, som er sundt for kroppen. Du kender muligvis det, at du i en periode spiser grøntsager, men så kommer du ud af rytmen, og så skal du kæmpe dig selv tilbage for at få de grønne venner indenbords igen. Måden, vi indtager grøntsager på, vil typisk være ved at spise dem rå, koge dem eller komme dem i ovnen. Og så skal der en stor mængde sovs til, før vi kan få dem ned. Så går det sunde lidt af det. Vil du prøve grøntsager på en ny måde, kan du prøve med grøntsagsjuice. Grøntsagsjuice er en af de seneste nyheder indenfor sund madlavning, og det kan derfor være en udfordring til at starte med.

 

Succes med grøntsagsjuice

Årsagen til, at grøntsagsjuice er en succes for mange, som normalvis har svært ved at spise grøntsager, er, at grøntsagerne ikke kommer til at smage af grøntsager. Det skyldes, at de blandes sammen med krydderurter og frugter herunder citrusfrugter, bær, æbler og den såkaldte stængelknold ingefær. Disse kommer til at dominere smagen, hvormed grøntsagerne alligevel ryger ned.

 

En opskrift på en grøntsagsjuice kan indeholde råvarer som:

  • Spinat
  • Agurk
  • Æble
  • Lime
  • Mynte

 

Her vil du få en flot grøn juice, men som smager mere af lime og æble end af agurk og spinat. Ved at lave grøntsagsjuice kan du derfor endelig komme problemet til livs, hvis du har svært ved at spise grøntsager på andre tilberedningsmåder.

 

Hold dig sund og rask med grøntsagsjuice

Der er utallige forskningsresultater, der viser, at frugt og grønt er sundt for os, både når det kommer til at reducere fedtdepoter, sætte gang i fordøjelsen og ikke mindst booste energiniveauet. I mørke tider med regn og blæst, kan det være svært at finde energien, men ved at starte dagen med en grøntsagsjuice, kan du få energiniveauet højt fra starten af dagen.

 

Desuden kan disse råvarer holde os raske, hvormed du samtidig reducerer sandsynligheden for at blive syg og forkølet. Hvad venter du på? Hold dig jævnligt opdateret på de seneste nyheder for at finde ud af, om du kan forbedre din grøntsagsjuice yderligere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.