Det er populært at købe sommerbolig i Spanien!

Spanien. Et næsten legendarisk land for den danske befolkning, der siden 1950’erne og 1960’erne er fløjet direkte til charterlandets varme rige. Denne udvikling er aldrig stoppet, og den dag i dag er Spanien stadig én af de mest eftertragtede rejsedestinationer, som folk gerne betaler for at rejse til. Klimaet, temperamentet og ikke mindst den spanske mad tiltaler mange, og den nyeste udvikling indenfor Spanien-rejser er simpelthen at købe en af de mange spanske sommerboliger. Der er mange til salg, og en del af dem er billige, hvis man sammenligner med de danske alternativer!

Pensionisttilværelsen skal nydes til fulde!

Hvis man ser på de mennesker, der primært køber en af de spanske ferieboliger, så er der rigtig mange pensionister imellem. En spansk sommerbolig er den perfekte måde at nyde sin fortjente pensionisttilværelse på, da det dejlige klima kan give et smil på læben, selvom kroppen måske er slidt op. De lave spanske afgifter giver herudover også mulighed for at nyde tilværelsen endnu mere, da de danske kroner simpelthen rækker meget længere i Spanien. Af denne grund er spanske sommerboliger i høj kurs hos de danske pensionister, der gerne vil nyde de sidste år af deres liv til fulde!

Det er en solid investering!

Mange mennesker vælger også at købe en af de spanske sommerboliger, fordi det slet og ret er en god investering. Finanskrisen har haft et stærkt tag i den spanske økonomi, og dette betyder, at sommerboligerne den dag i dag stadig er relativt billige at købe. Dermed er der en direkte økonomisk gevinst, når man en dag har fået nok af den spanske sol – man kan formodentlig sælge sommerhuset til en højere pris, end man køber det til i dag!

Herudover er der den passive indkomst, som de spanske sommerboliger også er gode til at generere. Her tænker vi naturligvis på de lejeindtægter, som du med garanti vil kunne skrabe til dig, hvis du vælger at leje din spanske sommerbolig ud til andre solhungrende nordeuropæere. Der er selvfølgelig en vis mængde løbende renovering forbundet med at leje sit sommerhus ud, men dette er til at overkomme. En sommerbolig i Spanien er en fantastisk investering på den lange bane!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *