Det er stadig vigtigt at bruge håndsprit

I forbindelse med corona-epidemien, der efterhånden har plaget verden i lang tid, er der kommet et stort fokus på hygiejne og på at vaske hænder og spritte af. Dette er et positivt fokus, da det gør, at flere vil undgå at blive smittede og altså kan være sunde og raske.

Selvom corona nu har været her længe og måske ikke føles lige så skræmmende, er det vigtigt ikke at slække på hygiejnen og at blive ved med at bruge sprit til hænderne.

Gå aldrig ned på håndsprit

Med en Håndsprit kan du dræbe bakterier og vira, hvilket betyder, at du både mindsker sandsynligheden for selv at blive smittet, men at du også mindsker risikoen for at smitte andre. Derfor er det en god idé at spritte hænderne af så ofte som muligt, og du gør klogt i altid at have en håndsprit ved din side.

Find din foretrukne

Der findes flere former for håndsprit, og det er forskelligt fra person til person, hvad vi foretrækker.

Der er blandt andet håndsprit i gel-form, men også i flydende form. Ligeledes kan du få håndsprit både med og uden parfume. I og med at du kommer til at bruge din håndsprit meget, er det en god idé at vælge én, du kan lide, og som er god for netop dig.

Hvorfor ikke bare vaske hænder?

Måske synes du, at det er fjollet at bruge sprit, når du jo bare kan vaske hænder. Det er også helt fint, at du tyr til håndvasken, når du er i nærheden af én. Når du er på farten, er der dog oftest kun håndvaske på toiletter. Derfor er det en god idé at have en sprit på dig, til når du eksempelvis skal med offentlig transport.

En anden fordel ved håndspritten er, at den ikke slider lige så hårdt på dine hænder som håndvasken gør.