Det kan hypnose hjælpe dig med

Hypnose kan godt virke som hokus pokus, hvis man ikke lige kender til det. Det forbindes ofte med tv-shows, hvor folk bliver hypnotiseret til at tro, at de er en høne eller film, hvor en person bliver hypnotiseret til at begå en forbrydelse med et pendul.

Hypnose er dog en seriøs behandlingsform, som kan bruges ved alle former for ønskede forandringsprocesser. Vi har i denne artikel samlet nogle af de mest gængse psykiske problemer, som hypnose kan afhjælpe.

Stress

Stress er en folkesygdom, men hypnose kan rent faktisk hjælpe med at lindre stress. Hypnose mod stress foregår på den måde, at du gennem blandt andet samtale når ind i underbevidstheden, hvor det så er muligt at arbejde med dine adfærdsmønstre, følelser og opfattelser. Det er ved at ændre på disse, at du blive bedre til at håndtere situationer, som førhen ville have afledt stress. Det kan f.eks. være, at du generelt har svært ved at sige nej overfor andre og derfor siger ja til flere opgaver end du kan rumme. Igennem hypnose kan du blive bedre til at sige nej – og du vil på den måde udvikle nye og mere hensigtsmæssige adfærdsmønstre, som vil have en positiv effekt på resten af dit liv. Hvis du oplever symptomer med stress, kan du med fordel prøve hypnose mod stress i Middelfart.

Angst

Angst er en naturlig reaktion på, at du oplever fare eller overbelastning – og det er desværre mange, der oplever i deres liv. Symptomer på angst er blandt andet hjertebanken, rysteture, svimmelhed, søvnbesvær, åndenød og trykken for brystet – og det sker i de situationer, hvor du ikke føler dig tilpas. Der findes mange forskellige former for angst, bl.a. socialfobi, hvor man har svært ved at være sammen med mange mennesker på én gang, eksamensangst, hvor man er bange for at tage til mundtlig eksamen og separationsangst, hvor man er bange for at blive efterladt. Uanset hvilken form for angst, du døjer med, så kan hypnose hjælpe dig med at få kontrollen tilbage, så du kan komme dig over din angst.

Fobier

Alle har et eller andet, de er bange for. Det kan være f.eks. tandlægeskræk, højdeskræk, flyskræk og mørkeskræk. Hypnose kan hjælpe dig med at komme til bunds i din fobi, så du kan frigøre de negative følelser og hæmmende overbevisninger og få kontrollen tilbage.