Det skal I overveje, når I skal have lavet dørtelefoner

Når I skal have installeret nye dørtelefoner, eller hvis I skal have installeret dørtelefoner for første gang, så er der et par overvejelser, det godt kan betale sig at gøre, inden I beslutter jer for, hvilken type dørtelefon I vil have. Hvis I har brug for en konsultation omkring valg af dørtelefoner, så kan I kigge nærmere her, men ellers så læs videre, og se, hvilke muligheder I har.

Traditionelle dørtelefoner

Et firma som f.eks. Securetec.dk leverer dørtelefoner i mange forskellige udgaver. Den mest almindelige type dørtelefon er, som navnet antyder, blot en dørtelefon. Der kan ringes på fra gaden, og foretages tovejssamtaler, ligesom døren kan åbnes fra telefonens anden ende. Men I løbet af de sidste par år, er det blevet mere og mere almindeligt at vælge dørtelefoner med lidt flere funktioner.

Videodørtelefoner kan være et hit

Den mest almindelige tilføjelse til dørtelefonen er en videofunktion. Videofunktioner gør almindeligvis, at den der skal lukke op, kan se den, der har ringet på. Det giver en større sikkerhed, da man både kan se, hvor mange der står nede på gaden, samtidig med, at man også kan se om det er en mand kender, hvilket gør det nemmere at betjene dørtelefonen i støj.

Integreret adgangskontrol

Indenfor de sidste par år, er det også blevet muligt at kombinere dørtelefoner og adgangskontrol i én simpel løsning. Adgangskontrollen kan både være en kodet lås eller en chiplæser. Begge dele gør det muligt at have en nøglefri indgang til beboere og daglige brugere, imens gæster dog stadig skal ringe på.

Den integrerede løsning er særligt smart, fordi den kan samles i et simpelt og elegant design, og på den måde kan I både få en løsning, der har sikkerheden i højsæde, samtidig med at den også er æstetisk tiltalende.