Det skinner som dug – Solstrålens vej til mere ro i sjælen

I et land som Danmark er vi utrolig heldige, at vi næsten aldrig er langt fra en kyst. Om det er til det vilde og voldsomme Vesterhav, som vores kendte eventyrforfatter H. C. Andersen var så ræd for, eller om det er til de smukke og rolige strande mod Kattegat. Havet og kysten er aldrig langt væk, og der er mere smertelindring for sjælen, sindet og kroppen derude, end det lige umiddelbart virker til for det blotte øje. Den friske havluft er godt til kroppen og vejrtrækningen, og de brusende lyde fra havet er medicin til det travle sind. Men der er også en helt særlig gave at finde derude, der kan lindre og give dig ro i sjælen.

 

Kinesernes længsel, en gave til dig

I kanten af havet, ude i det, og skyllet op for længst finder du små dråber af solen. Dråber formet gennem tiden og nu en længsel, især kineserne har. Det er rav, helt særligt af sin slags, og der findes både rigdomme, overtro og savn fra gamle dage deri. Men ikke mindst bærer det den største rigdom af dem alle. Det siges, at rav kan give dig den ro, din sjæl mangler. Men det vil have størst glæde, hvis du selv går en tur på stranden og finder dit helt særlige stykke rav. På ravfund.dk kan du finde hjælpemidler til at finde rav, da det kan være lidt som at finde en nål i en høstak.

Blind overtro eller ren virkning

Mange stiller spørgsmålet, når det kommer til krystaller, tarotkort og alt, der har den mindste chance for at svinge udenfor videnskaben. Og derfor er det bedste råd, du kan få, at du altid skal have hjertet på det rette sted, være en smule skeptisk, men altid vide, at det er op til dig selv, om det er sandt.