Din guide til hjemmetræning

Har du også prøvet at stå med dit fitnesskort i hånden og overveje, om det egentlig er sin pris værd? Det kan nemlig være ret dyrt at være medlem af et fitnesscenter, og hvis du alligevel har svært ved at komme ud ad døren og afsted til træning, så kan det være mange penge for ingenting. Der er heldigvis masser af måder at få motion på, som ikke behøver at inkludere et fitnesscenter. Det er både nemt og komfortabelt at komme i god form derhjemme.

 

Løbebånd og kondicykler – træning med maskiner

Noget af det, der for alvor kan tiltrække folk til fitnesscenteret, er muligheden for at træne med forskellige maskiner. Dette behøver du dog ikke at undvære, fordi du træner derhjemme. Der er nok ikke plads til lige så meget i din bolig som i et fitnesscenter, men det er heller ikke nødvendigt, for en eller to velvalgte maskiner kan gøre underværker for din træning. Hvis du har svært ved at vælge noget ud, kan du altid starte med et løbebånd, da maskinen tilbyder meget alsidig træning, hvor du selv bestemmer intensiteten. Slip for at tage i fitnesscenteret – træn derhjemme med et løbebånd i alle størrelser, mens du nyder de hjemlige omgivelser.

 

Andre træningsredskaber

Det er ikke antallet af maskiner, der bestemmer, hvor succesfuld din træning er. Faktisk behøver du slet ikke bruge nogle maskiner overhovedet, men hvis du trænger til en pause fra mavebøjningerne, så kan det godt være sjovt at supplere med nogle andre træningsredskaber. Du kan for eksempel købe dig en yogamåtte og prøve dig frem med en masse forskellige øvelser. Håndvægte, sjippetov og kettlebells kan også være spændende at eksperimentere med. Forskellige apps og bøger fra biblioteket kan desuden tilbyde dig et hav af spændende motionstips og øvelser, der garanteret kan gøre en forskel for din træning.