Din træning bliver mere effektiv med en personlig træner

Med en personlig træner har du mulighed for at gøre din træning endnu bedre, da denne kan hjælpe dig med alt om træning og kost.

Det kan være ret kompliceret at sammensætte et godt træningsprogram selv, da der er mange faktorer, som skal planlægges korrekt.

For det første skal træningsprogrammet tilpasses dig personligt, så det er ikke nok at finde et tilfældigt træningsprogram på nettet og bare følge dette slavisk.

Vi har nemlig alle forskellige forudsætninger for træning, da vores fysik er meget forskellig og afhænger af både genetik, men især også af grundformen.

Starter man et for hårdt træningsprogram op, vil man derfor have stor risiko for at ende i overtræning, hvilket kan give alvorlige skader. Derudover bevirker overtræning, at du ikke er nær så effektiv og du mister måske lysten til træning igen.

Ligeledes er det et problem, hvis dit træningsprogram ikke er hårdt, varieret og udfordrerne nok, hvis du har en god grundform. Dermed får du ikke nok ud af træningen, hvilket igen både er spild af tid og demotiverende.

Det er her en personlig træner skal tjene sine penge, da det er dennes opgave at kortlægge din form og fysik og sammensætte et godt træningsprogram, som tager udgangspunkt i netop dig.

Samtidig kan en personlig træner lære dig alt om korrekt udførelse af øvelserne, hvilket også er meget essentielt til både at undgå skader, men også for at gøre træningen så effektiv som muligt. Du kan find en personlig træner her

Sund kost er ligeså vigtigt som træning

Mange glemmer helt at fokusere på den sunde kost, som er mindst ligeså vigtig som træningen. Får du den forkerte kost, kan din krop ikke yde så godt.

Først og fremmest skal du have de rigtige næringsstoffer og den rigtige fordeling af henholdsvis protein, kulhydrat og fedt.

Alle 3 dele er essentielle, da de hver især har vigtige funktioner i kroppen. Mange tænker skidt om fedt, men det sunde fedt fra fed fisk og olivenolie mv. er yderst vigtigt for kroppen og hjernen.

Proteinerne bliver brugt til at opbygge musklerne og kulhydrat bruger kroppen som energi. Dermed er alle delene vigtige.

En personlig træner kan hjælpe dig med en kostplan, som sikrer både sundhed, men også at du når dine træningsmål.

Er dit mål at tage på i vægt og øge muskelmassen, så er det vigtigt at du indtager flere kalorier end du forbruger. Ønsker du at tabe dig, så er det vigtigt at du indtager færre kalorier end du forbruger.

Dermed skal du først finde dit ligevægtsniveau, så du kan planlægge dit energiindtag efter dette. Alt dette kan en dygtig træner hjælpe dig med.

Det er også vigtigt at spise meget varieret, da man så bedre får alle de forskellige ting, som kroppen har brug for. Ligeledes løber mange sur i, hvis deres kostplan er for striks og for meget af det samme.

En rigtig god løsning på dette er at vælge en sund måltidskasse, som man så får leveret hver uge. Dermed er du sikret spændende, varieret og sund mad. På denne måde har du meget større chance for at overholde din kostplan, da den er bestemt på forhånd, samt at den er lækker og spændende.

Risikoen for at blive fristet af usund take away mad er bare langt større, hvis man ikke har et lækkert og spændende alternativ. En måltidskasse hjælper dig hermed med at holde din kostplan, samt giver dig nydelse og lækker mad.

Et godt sted at finde lækre måltidskasser er hos www.retnemt.dk. De er blandt andet blevet kåret til bedste måltidskasser i Søndagsavisens test.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *