Billig tandlæge

En tandlæge behøver ikke koste en formue

Vi har alle sammen brug for tandlæger. Det er nemlig dem, som er med til at give os de bedste muligheder for at beholde vores naturlige tænder hele livet.

Desværre er det at gå til tandlæge igennem en del år blevet associeret meget med enormt høje priser og svimlende regninger. Dette har blandt andet gjort, at mange unge aktivt fravælger tandlægen.

Men dette er ikke en god idé! Der er nemlig gode muligheder for at finde en billig tandlæge i København, hvad end du bor i Valby eller på Amager. Uanset hvad, så er der ikke nogen undskyldning for ikke at læse videre og finde ud af, hvordan du finder en god og billig tandlæge.

Er du studerende? Så tjek mulige rabatter!

Mange tandlæger vil gerne have de studerende ind i klinikkerne igen for at kunne ordne deres tænder. Dette gør, at flere af de professionelle vælger aktivt at indføre studierabat.

Det betyder, at du kan vise et studiekort og dermed få en flad, procentvis rabat på den behandling, som du skal ind at have.

Dette er en enorm fordel for dig som studerende – en billig tandlæge gør det lettere at betale huslejen, købe skolebøger og så drikke en enkelt øl med kammeraterne!

Bliv medlem af ”danmark”

Med sygeforsikringen ”danmark”, så får du nogle helt fantastiske priser på tandlægebehandlinger. Dette inkluderer blandt andet mulighed for at få lavet nogle grundbehandlinger helt gratis.

Samtidig, så er der også tilskud at finde til flere andre behandlinger, som tandlægen måtte tilbyde. Det at være en del af denne sygeforsikring kan være en stor fordel for alle, idet der virkeligt er penge at spare her.

Tænk derefter over, om du er medlem før du faktisk går ind til tandlægen. Har du overvejet det, så er det meget nemt at svare ”ja”, når de spørger ind til dit medlemskab i denne sygeforsikring.

Tjek gerne op på finansiering

Flere tandlæger tilbyder i dag mulighed for finansiering af din behandling i samarbejde med forskellige selskaber.

Dette kan være en fin mulighed for at dele en tandlægeregning op i mindre bidder. Sjældent er det, at regninger fra en tur på tandlægeklinikken bliver alt for dyre – problemet er ofte, at det hele skal betales på én gang!

Med finansiering har du i hvert fald muligheden for at finde den rigtige behandling, og dermed få fat i en billig tandlæge.

Start på badeværelset

Der er kun én virkeligt billig tandlæge – dig selv!

For meget af det arbejde, som tandlæger laver, er ofte på baggrund af, at forebyggelsen ikke helt har været, som den skal være.

Det vigtigste du kan gøre er derfor at holde dine tænder i god stand med alt fra børstning til tråd samt ved at drikke og spise mindre af alt det usunde.

Så kan du nemlig helt slippe for mange af de tandlægeregninger, som ellers ville følge dig i din hverdag. At passe på sine tænder bør nærmest være første skridt til at finde en billig tandlæge i byer som København. Det er nemlig let, og du kan gøre det derhjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *