Er din mentale sundhed styrtdykket under Corona-pandemien, så er du ikke alene!

Undersøgelser har påvist at hver femte dansker har fået dårligere mental sundhed under Corona-pandemien, så hvis du oplever symptomer på dette, så er du altså langt fra alene. Til trods for at det gennem mange årtier har været et stort tabu at tale om ens psykiske udfordringer, og at manglen på hjælp til disse har været ikke-eksisterende, er der i løbet af dette årti blevet sat mere fokus på, at mange oplever at deres mentale sundhed blive udfordret. 

I takt med at sociale mediers popularitet er vokset og det er blevet en almindelig, og ikke mindst stor del af alles hverdag, så er presset på vores udseende også vokset. Især mange unge piger og drenge oplever at føle sig presset af dette, hvilket ofte ender med at gå ud over deres selvværd.

Er dit selvværd ikke i top? Kontakt en psykolog i København

Hvis du eller en du kender oplever at selvværdet har taget et styrtdyk, så kunne det være en ide, at opsøge en specialiseret psykolog i selvværd. Hvis du bor i hovedstaden, kan det være en udfordring at vælge den rigtige psykolog i København til dig, men ved at kigge nærmere på muligheden for psykolog København, eventuelt i forbindelse med psykolog selvværd, vil du blive ført hen til de psykologer, der skriver om selvværd på deres hjemmesider, og dermed har specialiseret sig i netop dette.

Du undgår på den her måde, at du manuelt skal gennemgå alle de resultater, der dukker på ved blot at undersøge muligheden for psykolog i København – eventuelt med speciale i selvværd. En af de resultater der dukker op med den mere specifikke søgning på behandling af lavt selvværd, er hjemmesiden www.psykologsieland.dk, hvor du netop kan læse dig til, hvordan du kan få selvværdet rettet op gennem terapi med en psykolog.

Der er ingen skam i at gå til psykolog

Som det allerede er blevet nævnt, så er det blevet mere almindeligt at tale om sin mentale sundhed i dag, og der er altså ligeledes ingen skam i at have brug for at tale med en specialiseret psykolog i selvværd om netop denne udfordring eller alle mulige andre udfordringer. Dermed kunne en mulighed for at du finder netop den psykolog, der passer til dig og dine behov, også være at du spørger din familie og dine venner om, de kender til en god psykolog til selvværd eller en psykolog i København, som kan hjælpe med denne problemstilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *