Et sundt sexliv skaber et sundt parforhold

Langt de fleste par kender til følelsen af, at hverdagen efter et stykke tid får sneget sig ind i parforholdet og har en dæmpende effekt på ens forelskelse, sexliv og intime forhold til hinanden. Nogle kalder dette fænomen at gnisten går af parforholdet og at man efterlades fastlåst i de samme gamle rutiner, sexstillinger og forspil som man brugte i perioden lige efter nyforelskelsen var aftaget.

Der findes mange råd for, hvordan man får gnisten tilbage i sexlivet således at man kan trives som et par, der har tid til både hverdagens rutiner og personlige hobbies. Mange vælger at købe forskellige sexlegetøj i den tro at lidt ekstra lir vil gøre tricket.

Men efter noget tid ligger det meste sexlegetøj bare og samler støv under sengen, da man kører træt i altid at skulle finde det frem og rengøre det inden man kan gå i seng. Sexgynger kan være svaret på jeres bønner. Disse findes i tre kategorier og kan derfor være en fast det af soveværelsets indretning uden at være i vejen i det daglige. Sexgynger ligger op til at man bryder med rutinen om at sex kun er noget, der kan foregå i liggende stilling.

Vælg mellem tre forskellige sexgynger

De tre typer af frække gynger, der pt. findes på markedet, er egentlig ikke så forskellige som man skulle tro, dog er der forskel på, hvordan de monteres. Der findes sexgynger til at hænge bagpå døren som er gode til en quickie eller til ferierejsen, hvor man ikke vil gå ned på frække stunder.

Der findes sexgynger, der monteres på stativer som skal stå på gulvet og derfor kan optage en del plads, hvis ikke man gider skille den ad og sætte den op igen hver gangman skal bruge den.

Sidst men ikke mindst findes der loftssexgyngerne, der monteres i en solid krog i loftet, der kan holde til vægtbelastningen uden at dratte ned så I kommer til skade.

Det er forskelligt, hvilken type sexgynge der passer til jer som par. Nogle har mere end én type sexgynge i hjemmet, og er børnene fløjet fra reden kan man sagtens sætte stativet op i stuen.

Fordele og ulemper ved de forskellige sexgynger

Som med alt andet i livet er der fordele og ulemper ved alle de sexgynger man vælger. Dette er også noget I skal have med i jeres overvejelser inden I blot, vælger den første og billigste I får øje på. Sexgyngen, der monteres på døren, er naturligvis den billigste i denne kategori af sexudstyr, dog er man som par også en del begrænset hvad angår forskellige stillinger, da man altid vil have en hård baggrund.

Sexgynger på stativ ligger i middelklassen, hvad angår pris. Her har man flere muligheder for at afprøve forskellige stillinger, men man kan opleve at blive begrænset lidt, da man skal manøvrere udenom stativets ben og fødder.
Loftssexgyngerne er de dyreste, men også dem hvor I får mest frihed for pengene. Her er alle stillinger mulige – kun fantasien sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *