Få alle med på en sund livsstil

Er du en del af et firma, hvor du synes, at folk sidder lidt for meget ned eller i det hele taget er en lille smule for inaktive og glade for den ugentlige kagedag? Så kan det være, at det er på høje tid, at der sker noget nyt, således I alle kommer ind i en langt sundere og også mere energifyldt hverdag. Læs mere om det her.

 

Påbegynd et nyt initiativ

På mange arbejdspladser forefindes der stillesiddende arbejde. Det betyder, at de fleste medarbejdere enten sidder ned eller står op på den samme plet hele dagen, og det er noget, som der med tiden vil sætte sine spor på både kroppen og energien. Det er således vigtigt at holde sig i gang og ikke mindst at holde sig sund. Og med en travl hverdag er det nok nogle af de ting,, som oftest bliver skubbet i bagrunden til fordel for andre mere presserende ting. Vi risikerer således at glemme os selv.

 

En af de ting, som der her kan gøres en indsats med, er hele den holdånd, som der forefindes på arbejdspladsen. For hvis alle er med på, at der skal ske noget nyt, er der større sandsynlighed for, at alle motiveres til at følge trop og vedligeholde det nye initiativ.

 

Kom i gang

Og dette initiativ kunne med fordel omhandle en ugentlig times motion indlagt således, alle får mulighed for at deltage. På den måde får alle rørt sig mindst en time hver uge, og på den måde skabes der også noget samvær på det kollegiale plan, som kan være med til at styrke det interne sammenhold. For at styrke dette yderligere kan det være en fordel at investere i noget sportstøj, således der ikke er nogle, der kommer til at skille sig ud. Find derfor et udvalg af firmaløbetøj her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *