Få behandlet dine åreknuder hos Åreknudeklinikkerne

Der er mange forskellige behandlingsmetoder til at fjerne åreknuder, og Åreknudeklinikkerne er eksperter i at fjerne det på den bedste måde for dig.

Åreknuder kan både irritere rent udseendemæssigt, men de kan også være meget smertefulde. Så hvis du døjer med åreknuder, så er du sikkert også interesseret i at høre, hvilke forskellige muligheder der er for fjernelse. Åreknudeklinikkerne er specialister i behandling af åreknuder, og de ved derfor også , hvilke metoder, der virker bedst.

De gør det som regel med ultravejledt skum, Vnus Closure eller indvendig laser. Sidstnævnte er en metode, der har været brugt siden 1998, og det foregår gennem en almindelig kanyle i lysken eller andre steder men uden noget snit.

Åreknuder kan også blive fjernet ved en almindelig operation, men det gør Åreknudeklinikkerne sjældent, fordi de nye moderne metoder som oftest virker bedre. Uanset hvilken behandlingstype, der er tale om, så handler det om både at få fjernet årsagen til knuderne men også de ydre åreknuder, som er dem, man kan se, da det giver et bedre resultat for dig.De ydre åreknuder fjernes ved at trække dem ud gennem flere snit i huden, der er omkring 1-2 mm. De skal dog hverken sys, og de efterlader heller ikke ar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *