Få Botox behandling I Thailand

Skal du på ferie til Thailand og kunne du samtidig godt tænke dig, at få foretaget en botox behandling, så kan du gøre det i Thailand til langt billigere pris end i Danmark. Men er der så ikke noget risiko, ved at få foretaget behandlinger i udlandet?

Er Botox behandling i udlandet en god ide

Du kan få foretaget en botox-behandling i Thailand, men er det nu en god ide og kan du spare penge på det. En tur til Thailand kan i forvejen være ret dyr og med en behandling oveni, vil du mere eller mindre kunne gøre det billigere herhjemme. Selvfølgelig så får du ikke denne samme tur ud af det, som hvis du tog til Thailand og fik foretaget behandlingen. Behandlingen i Thailand kan være langt billigere for dig og du vil nogle steder kunne få en rigtig god service, men det kræver en masse research inden du tager afsted. Der er endda nogle hospitaler, hvor der er danske medarbejdere som kan hjælpe dig med oversættelse, og generelt hvis du har brug for hjælp. Thailand har 5 stjernet privathospitaler, som kan gøre det meste og som kan give dig den pleje du har brug for. Du skal selvfølgelig tænke over at du er langt væk hjemmefra og hvis der opstår komplikationer, så er det sværere at komme hjem og du kan ikke bare, sådan lige få din familie til at komme og hjælpe dig. Det kan også hurtigt blive dyrt, hvis der opstår komplikationer og du derfor skal udskyde hjemrejsen.  Det kan også være svært ordentligt at kommunikere med behandlerne, så måske får du lavet noget helt andet end hvad der var planen. Men hvis du vælger at tage et privathospital hvor der er danske medarbejdere, så har du nogen til at hjælpe dig med at kommunikere, hvad det er du gerne vil have lavet. Priserne er lave og du får en ferie ud af det, så der er da nogle positive ting ved at tage til Thailand og få lavet en botox-behandling. Men lav din research inden du booker tid og hvis du stadig er usikker på det, så kan du altid få foretaget en botox-behandling i Danmark.

 

Inden afrejse, husk vaccination

Inden du rejser til Thailand, skal du selvfølgelig tjekke om du skal vaccineres. Til en rejse til Thailand skal du som minimum have en Difteri-stivkrampevaccination og Hepatitis A vaccinen. Difteri-stivkrampevaccinen hjælper dig mod at få stivkrampe eller en meget alvorlig halsbetændelse, hvis du får stukket dig på et rustent søm. Det er en vaccine som også er vigtig at have herhjemme, da du også har mulighed for at komme til at træde på et rustent søm. Hvis du er blevet vaccineret som barn har du allerede fået den en gang, men den holder kun i 10 år, så hvis du ikke har fået den siden du var barn, så er det en rigtig god ide at få vaccinen inden du tager afsted på ferie. Så er du i hvert fald dækket ind også holder den 10 år, så du kan træde løs på rustne søm i de næste 10 år, uden at der skulle ske noget. Hepatitis A kan give dig en alvorlig leverbetændelse. Du kan blive smittet via dårlig hygiejne, gennem drikkevarer og mad, men også ved seksuel kontakt. En Hepatitis A vaccine varer i 1 år hvis man får foretaget en vaccine, får du en mere 6 måneder efter den første, så vil du være beskyttet i mindst 40 år. Du skal senest have denne vaccine 2 uger inden afrejse.  I Thailand er der risiko for malaria og derfor er det en god ide, at tage nogle foranstaltninger i form af forebyggende malariapiller og myggebalsam. Du kan læse mere om, hvilke anbefalinger til vaccination og beskyttelse mod malaria, som du skal tage højde for inden afrejse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *