Impotens

Få erektionen tilbage helt uden medicin

Mange mænd over 40 år oplever en eller flere perioder med impotens. Det rammer dog også helt unge mænd og ældre mænd. Nogle føler sig magtesløse over for lidelsen impotens, men det er noget, man sagtens kan få kureret. Og det er ikke en lidelse, du skal acceptere at gå rundt med. Faktisk findes der forskelige gode behandlingsmuligheder, og du kan faktisk få behandlet impotensen helt uden brug af medicin.

Der findes nemlig behandling kaldet shockwave behandling, der sker igennem stråling, og så har det slet ingen bivirkninger, som mange former for medicin kan have. Det kræver ikke mere end cirka fire behandlinger, og så har du fået dit sexliv tilbage. Så hvis du går og lider af potensproblemer, så læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du behandler dette.

Der er mange fordele med shockwave behandling

Med shockwave behandling får du meget hurtigt din potens tilbage. Det tager kun op til fire behandlinger, der hver især koster omkring 1000 kroner. Og det er helt bestemt pengene værd, for der er ingen bivirkninger med behandlingen.

Behandlingens effekt er samtidigt videnskabeligt dokumenteret, og cirka 75 % af alle mænd, der modtager behandlingen, får deres potens tilbage. Behandlingerne kan foregå med få dages mellemrum, og så undgår du helt at tage medicin eller at blive opereret.

Bliv klogere på din tilstand

Når du modtager en shockwave behandling, så får du også samtidig en vejledning i, hvad der kan være årsag til din lidelse. Manglende potens skyldes ofte dårlig blodtilførsel, men det kan også skyldes psykiske tilstande som depression eller blot manglende lyst. Du får hjælp til at finde ud af, hvad dit problem er, så du ved, hvad du skal gøre i din nuværende situation.

Hvordan foregår behandlingen?

Først og fremmest skal du have en samtale med behandleren eller din læge. Her finder man frem til, om du har brug for en shockwave behandling eller ej. Der kan nemlig i nogle tilfælde være gode grunde til, at man ikke skal have en behandling.

Når det er blevet konkluderet, at behandlingen er det rette for dig, så skal du ind til en konsultation, hvor det beskadigede sted undersøges. Det kan eksempelvis både være, at problemet er opstået i pungen eller ved skaftet.

Under behandlingen bliver dine kønsdele smurt med en gelé, hvorefter shockwave behandlingen går i gang. Chokbølgerne påføres hen over kønsdelene i langsomme bevægelser. Du vil under behandlingen mærke til en smerte, men du er altid selv med til at styre, hvordan styrken skal kontrolleres. Chokbølgerne nedbryder det eksisterende væv i pungen og omkring skaftet, og herefter opbygges nyt væv og blodkar, så blodtilførslen kan komme tilbage.

Du får dit sexliv tilbage

Et aktivt sexliv er den del af et sundt liv. Der skal kun gå cirka en uge mellem hver behandling, så du får meget hurtigt dit sexliv tilbage. Næsten alle har en positiv oplevelse med behandlingen af erektil dysfunktion. Så hvis du lider af potensproblemer, så bør du overveje en behandling helt uden medicin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *