Få hjælp til at kigge indad

I Danmark er der desværre alt for mange, der bliver ramt af symptomer på stress, depression og andre psykiske lidelser hvert år. Der er mange af dem, som ikke får gjort noget, før skaden er sket. Og det medvirker til sygemeldinger i samfundet og en lang periode med symptomer. Her skal vi blive bedre til at stoppe op og spørge os selv eller spørge vores medmennesker, hvordan har du det egentlig?

Få professionel hjælp

Er du i en situation, hvor du kan mærke på dig selv, at du ikke har det helt godt, hvis du fortsætter ud ad den vej, som du er på vej ud af? Eller er det allerede gået galt, som det desværre sker for mange? Så bør du overveje at få professionel hjælp. I den forbindelse kan man få et botilbud til psykisk syge. Der findes blandt andet SolutioGruppen, som er specialiseret i mennesker, som kan have psykiske eller sociale udfordringer. De tilbyder botilbud og opholdssteder for både unge og voksne med disse problemstillinger. SolutioGruppen holder til på Fyn, Nykøbing, Sjælland og Sorø.

Virksomheden arbejder med 5 vigtige nøgleværdier:

Selvbestemmelse og indflydelse

  1. Respekt
  2. Troværdighed
  3. Faglighed
  4. Åbenhed

Sammen med dig bliver der lavet en plan for, hvordan du kan leve godt med psykiske problemstillinger. Med andre ord hjælper de dig med at kigge indad. Således kan du lære at håndtere situationer, hvor du er på vej i den forkerte retning. Du vil blive stærkere i forhold til at undgå disse situationer, fordi du lærer dig og dine grænser bedre at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *