Få indsigt i en naturlig sund og rask krop – bliv akupunktør

I det moderne samfund er lægevidenskaben altoverskyggende. Operationer, behandlinger og medicin er ofte løsningen, når patienter henvender sig til lægen. Og selvom lægen i mange tilfælde har ret i sine vurderinger, skal dette ikke blive et oplæg til debat mellem lægepraksis og alternativ behandling.

I stedet følger der her en kort introduktion til akupunkturens verden. Samtidig følger en kort introduktion til et unikt tilbud: bliv akupunktør og stift bekendtskab med Acunovas anerkendte behandlingsmetoder.

Lær selv akupunkturens kunst

Når vi i denne artikel skriver, du kan lære akupunktur, skyldes det, at 4.000 elever allerede har bevidst, akupunkturformen AcuNova kan læres på tre dage med intensiv undervisning.

Du spørger måske dig selv: ”Hvad er AcuNova”? Svaret er, det er en behandlingsform, der har sine rødder i lægevidenskaben, og lader sig praktiserer via nervesystem og hjernebaner.

Denne type behandling blev opdaget af bl.a. John Boel fra Boel Moderne Akupunktur, der var med til at påvise, at der er håb for selv kroniske patienter, som lægepraksissen har bedt leve et liv med smerter som en del af hverdagen.

For efterhånden som det nye akupunktursystem udfoldede sine potentialer, stod det klart, det rummer veje, det almene sundhedssystem ikke kender til.

AcuNova bygger på tesen om, at en sund og rask krop hele tiden helbreder sig selv. Der kan dog opstå blokader, der kan skyldes forhold som traumer, virus, mangel på næringsstoffer og mere, men blokaden kan fjernes, så kroppen genskaber sin sunde tilstand på ny. Hemmeligheden er, at AcuNova kick-starter den naturlige helbredelsesproces, og det kan du nu lære at kontrollere.

Hvorfor deltage i kurset?

Nogle sygdomme kan ikke helbredes med denne metode. Kræft, AIDS, Parkinsons syge m.m. er uden for rækkevidde, men mange skader og skavanker på kroppen er ikke.

Bliv akupunktør og lær blandt andet hvordan du hjælper blinde og svagtseende, modvirker organiske sygdomme, afhjælper smerter fra f.eks. sportsskader, afhjælper gigt og meget mere.

Kurset giver en enorm indsigt i menneskets krop – og vil give dig en helt ny forståelse for de naturlige processer, der gennemstrømmer vores kroppe og sætter os i stand til at helbrede os selv. Foruden at blive klogere på din egen krop og dens enorme potentiale, vil du lære, hvordan du hjælper andre, der har behov for at få genstartet den naturlige helbredelsesproces.

Kurset kombinerer teori og praksis, og belønner kursister med at certifikat, der beviser evnen til at behandle sportsskader, akutte lidelser og meget mere med nåle, tryk m.v.

Bliv akupunktør ved at deltage i kurset, der naturligvis afdækker teori, men vægter at kursister kan anvende AcuNova metoden i praksis.

Det er at anbefale til alle, der enten gør sig overvejelser om at gøre akupunkturen til en levevej eller blot vil udforske hvad kroppen er i stand til.

Husk der findes mange måder at skabe sundhed på, og at dette blot er en enkelt. Til gengæld er den bevist effektiv – hvilket du nu selv har mulighed for at finde ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *