Få lidt motion med et spil golf

Som mennesker er det vigtig, at vi husker at få rørt os lidt og få noget motion. En måde, hvorpå du kan få lidt motion, samtidig med at du har det sjovt, er at spille golf. For du får faktisk mere motion af at spille golf, end du måske lige regner med. Men alligevel er spillet ikke hårdere, end at alle aldersgrupper kan være med.

Derfor er golf et godt valg for dig, som ønsker at bevæge dig lidt, uden at det virker som decideret træning.

Tænk på miljøet undervejs

En af ulemperne ved golf er, at risikoen, for at du mister golfbolde, mens du spiller, er meget stor. Alle golfspillere har på et eller andet tidspunkt prøvet at skyde deres bold i for eksempel vandet, hvor det ikke sådan lige er til at få fat i den igen. Dette er ikke særlig godt for miljøet, da der bare bliver købt nye bolde hele tiden så. Men der findes heldigvis også en anden løsning.

Der findes nemlig firmaer, som samler de bolde sammen, som havner i vandet, hvorefter de renser dem og sælger dem. På den måde bliver de genbrugt og går ikke bare til spilde, hvilket er langt bedre for miljøet. Nogle af dem, som samler golfboldene sammen, er Out of Bounds dykkere. Desuden er det vigtigt at vide, at selvom der er tale om brugte bolde, er der stadig mulighed for at vælge nogen af høj kvalitet.

Tag afsted sammen med andre

En fordel, som golf også har, er, at det er noget, som du kan lave sammen med andre. Du kan altså tage af sted med dine venner eller noget familie og spille et par huler. Golf giver dig altså mulighed for at få noget motion, samtidig med at du får mulighed for at tilbringe tid sammen med dem, som du holder af.