mere nydelse end nogensinde før

Få mere nydelse end nogensinde før med en god dildo

Hvis du ikke ved hvad en dildo med sugekop er for en størrelse, så lad os lige kort ridse op hvad der adskiller den fra andre dildoer.

En dildo med sugekop er en almindelig dildo, der netop har en sugekop monteret ved dens base. Denne sugekop fungerer ved, at den kan suge sig fast på stort set enhver glat overflade – og det er der mange muligheder i. Her er blot et par stykker af dens anvendelsesmuligheder.

På væggen

Stort set enhver væg kan bruges. En dildo med sugekop suger sig nemlig nemt fast på væggen, men er især velegnet til fliser der jo netop er ekstra glatte. Når din dildo nu sidder godt fast, så kan den nu anvendes til et par glimrende stillinger (typisk stående eller på alle fire). Man vil næsten ikke kunne mærke forskellen mellem maskineriet eller den ægte vare.

På gulvet

En anden populær løsning er at placer din dildo med sugekop direkte på gulvet. Igen vil et flisegulv nok være den mest ideelle løsning, men andre underlag kan som regel også fungere ganske fint. Dog skal det siges, at et trægulv som regel ikke vil fungere. Dette problem kan dog afhjælpes ved at placere dildoen på et spejl eller plastplade.

Ved at montere din dildo med sugekop på gulvet har du ligeledes adgang til nogle forskellige stillinger. Dog er den mest anvendte brug nok, hvor man placerer sig ovenpå dildoen. Prøv en dildo med sugekopper på gulvet, hvis dette skulle være din kop te.

På døren

Her er en lidt anderledes anvendelse til en dildo med sugekop, og det er at montere den direkte på en dør. Det lyder måske en kende besværligt, men der er faktisk én stor fordel ved at vælge denne løsning. Du slipper nemlig for at skulle bevæge din krop alt for meget, men kan i stedet blot bevæge døren med hånden.

Dette vil give dig en langt mere realistisk følelse, hvis det er det du er ude efter. Igen vil det være bedst at bruge din dildo på en dør med et spejl, idet den til tider kan glide af døren.

På sengegavl

Denne her er en klassiker. Man ønsker jo ofte med at bruge sin dildo med sugekop i sengen, og gider måske ikke suse på badeværelset i tide og utide. Derfor kan du montere den direkte på sengegavlen, såfremt den er fremstillet i et glat materiale. Det er langt mere behageligt, og man slipper for at forlade sin seng.

Til at simulere en ekstra partner

En dildo med sugekop er desuden også perfekt i parforholdet, hvor man ønsker at introducere trekantslege. Brug en af ovenstående metoder, hvis I går med disse tanker. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænsen.