Få styr på din indre balance med hypnose

I en travl og hektisk hverdag, hvor madpakker, afhentning af børn, arbejde, fritidsinteresser, regninger og hverdagens gøremål skal gå op i en højere enhed, er der ikke noget at sige til, at en stor del af danskerne oplever, at deres indre ro kan komme i ubalance. Ofte opstår ubalancen på baggrund af indefra kommende forventninger, som fører til en følelse af pres for at skulle kunne jonglere med både familieliv, arbejdsliv og fritid. Resultatet af længere tids ubalance kan vise sig både fysisk og psykisk. Man kan opleve søvnbesvær, uro, angst, følelsen af stress, og det kan lede frem til tvangstanker og tvangshandlinger.

En måde at komme den indre ubalance til livs kan være gennem hypnose. Bor du i Hillerød, kan shinhypnose-hillerod.dk hjælpe dig med at komme tilbage i balance. Resultaterne af og reaktionerne på hypnose er dog individuelle, hvorfor hver behandling begynder med en uforpligtende og indledende samtale, hvor man sammen med hypnotisøren får indblik i hvordan – og om – hypnose er vejen frem for en.

Hvordan foregår hypnose?

Ordet hypnose er græsk og betyder ”søvn”. Men du sover ikke, når du er i hypnose. Du vil befinde dig i en tilstand af dyb koncentration, hvor du er i stand til at høre, tale, mærke, forstå og huske, hvad der foregår omkring dig. Hypnose er altså en naturlig tilstand, som mange oplever at være i dagligt, eksempelvis når de dagdrømmer. Under en hypnosebehandling er du mentalt og fysisk i ro, og gennem samtale tages der hul på de gamle fortællinger, du har om dig selv, og som er de grundlæggende årsager til din indre ubalance. På den måde kan du bryde med de negative tankemønstre og vaner, som er med til at påvirke din hverdag. 

Hvad kan hypnose hjælpe med?

Udover søvnproblemer, stress og angst, har flere succes med, at hypnose kan hjælpe med fobier, rygestop og vægttab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *