Få sundere hud med dermarolling

Hvis du har rødmosset hud, ar fra akne, rynker, fine linjer eller dybe porer, som du ønsker at minimere, kan det være, at almindelig hudpleje med ansigtsvask og creme ikke fungerer. I stedet kan du prøve fænomenet ”dermarolling”, som bruges til at få huden til at regenerere sig selv.

Hvad er dermarolling?

Dermarolling er en måde at behandle diverse hudproblemer. Der bruges en dermaroller, som er en rulle med små nåle. Når nålene køres over huden, bliver den irriteret og stimuleret, og det får huden til at gendanne sig selv. Dette er med til at:

  • Øge blodgennemstrømningen
  • Gøre huden mere fast og stærk
  • Give huden mere glød
  • Mindske rynker, ar og tydelige porer
  • Mindske pigmentforskelle

Én ting, der er vigtig at huske på, er, at dermarolling ikke virker natten over. Det tager tid og ihærdighed at få huden til at regenerere sig, men forskningsresultater viser, at behandlinger har en tydelig effekt.

Hvor foregår dermarolling?

Dermarolling kan foregå på bestemte klinikker, hvor der oftest bruges større nåle, end hvis du selv vil behandle huden. Med de større nåle opnås der hurtigere et synligt resultat. Her bruges der også gerne bestemte produkter, som er tilpasset din hud, så du får en målrettet behandling. Det er dog også muligt selv at købe en rulle, så du kan behandle din hud derhjemme. Bor du i Charlottenlund, på Frederiksberg, i København eller omegn, så bestil tid til behandling med dermaroller.

Hvordan fungerer dermarolling?

Dermarolling fungerer ved kortvarigt at nedbryde overfladen, hvilket får huden til at danne nye celler. Når en behandling går i gang, er det vigtigt, at der rulles i alle retninger; lodret, vandret og diagonalt. Jo mere ihærdig man er med et område, jo bedre bliver effekten af behandlingen. Efter behandlingen vil rødme være naturligt, og derfor vælger mange at behandle huden, når de ikke har andre planer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *