Føler du, at jeres forhold har brug for en kærlig hånd?

Føler du også, at jeres forhold har brug for en kærlig hånd? Alt handler bare om hvem der henter børnene, hvem der køber aftensmad med hjem efter arbejde og hvem der afleverer børnene næste morgen. Hvis du mest af alt synes, at der er gået hverdag i den, og det slet ikke føles som om at I er kærester længere, så kan parterapi være en rigtig god løsning. Hvis I bor i nærheden af København, kan du finde Parterapi København lige her.

3 skønne egenskaber parterapi kan give jer og jeres forhold

Hvis du tænker at I under ingen omstændigheder behøver parterapi, så læs med herunder og find ud af hvilke gode vaner parterapi kan give jer for jeres forhold:

  1. Du skal lytte mere end du skal tale. Giv plads til din kæreste og skru ned for din egen strøm af ord. Du vil blive mere opmærksomhed på hvad din kæreste fortæller dig, og I vil på den måde få en bedre forståelse for hinanden.
  2. I skal bruge mere tid med hinanden. Hvis jeres forhold skal holde gennem den travle hverdag, er det vigtigt, at I prioriterer tid sammen. Det behøver ikke altid at være en dyr weekendtur væk fra hverdagens stress og jag, I kan f.eks. bare nøjes med at stå op et kvarter før om morgenen inden børnene står op. På den måde starter I dagen på allerbedste vis: Med kvalitetstid med hinanden.
  3. Lad være med at tro at du ved alt om din kæreste. Det kan godt være at I har været sammen i evigheder, men derfor skal du ikke tro at du ved alt om din kæreste. Mennesker ændrer sig hele tiden, og derfor er det vigtigt at du ikke tillægger din kæreste noget, som ikke passer mere. Det kunne f.eks. være en politisk holdning, eller en reaktion der var anderledes end normalt.