Føler du dig stresset eller presset?

Er du inde i en periode, hvor du har tendens til at føle dig stresset eller presset? Kan du ikke stoppe tankerne, der bare kører på fulde drøn? Det er helt normalt at føle sig presset, men du kan sagtens gøre noget for at afhjælpe det.

Besøg en psykolog

Hvis der er tale om mere end blot en følelse af, at du har lidt meget at se til for tiden, er det altid en god idé at besøge en psykolog. Langt de fleste mennesker ville have godt af at komme til en psykolog og snakke. Måske du går med dybere, der presser og stresser dig. Det kan også blot være en god ven, din mor eller kollega. Psykolog i København. Nogle gange kan det at snakke med en også få dig til at indse, at problemerne faktisk slet ikke er så store som de føles inde i dit hoved.

Skru kravene ned til dig selv

Tit er grunden til, at vi føler os presset, at vi har for høje krav til os selv. Vi vil gerne nå det hele, og det skal gerne være perfekt. Men vi kan ikke nå alt, og alting kan ikke altid blive perfekt. Øv dig i at acceptere, at du ikke kan nå til alle aftaler, at det er okay at aflyse, at det er okay at tage en pause, og at det er okay, at sige fra.

Få sovet nok

Hvis ikke du får sovet nok, vil det gå udover dit humør og din krop. Hvis du sørger for at få den søvn, du har brug for, vil du tage lettere på tingene og alting vil se lidt klarere ud. Hvis du i forvejen er presset og samtidig ikke får nok søvn, vil tingene kun se meget værre ud inde i dit hoved.