Gør din krop og hjerne sundere med Omega 3

”Spis mere fisk”. Sådan lyder et af de 10 kostråd udarbejdet af Sundhedsstyrelsen. Men hvorfor skal vi egentlig det? Det skal vi, fordi fisk er sundt. Særligt fede fisk som laks, makrel og ål indeholder nemlig en stor mængde sunde fedtsyrer, som vores krop og hjerne rigtig gerne vil have. Særligt Omega-3-fedtsyrer har mange sundhedsmæssige fordele.

 

I en verden af fastfood, junk og forarbejdet mad bliver Sundhedsstyrelsens gode råd om mere fisk ofte nedprioritet. Derfor tyr flere og flere til Omega 3 i form af kosttilskud. Dette kan være en god hjælp til dig, der ikke spiser fed fisk på ugentlig basis.

 

Omega 3’s mange fordele

Omega-3-fedtsyrer er livsnødvendige fedtstoffer og er derfor utrolig vigtige for dig og dit helbred. Nedenfor kan du læse nogle af de allervigtigste af Omega 3’s mange fantastiske funktioner.

 

  • Kan nedsætte risikoen for eller lindre mange sygdomme, der involverer inflammation. Dette gælder særligt sygdomme som åreforkalkning, blodprop, kræft, diabetes, demens, depression, gigt, astma, psoriasis, eksem og tarmbetændelse.
  • Kan være med til at lindre smerter.
  • Kan sænke blodtrykket.
  • Kan reducere blodets fedtindhold og give sundere blodårer.
  • Omega-3-fedtsyren DHA udgør samtidig 20 procent af hjernens fedtstoffer, og er derfor utrolig vigtig både for hjernens opbygning og funktion – særligt når det gælder humør og hukommelse.

 

Køb Omega 3 i dag

Indgår Omega 3 fiskeolien ikke tilstrækkeligt i din kost, vil det være med til at øge din generelle sundhed og velvære at indtage det som kosttilskud. Kvaliteten af Omega-3-fedtsyrer i tablet eller flydende form varierer meget. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at tilskuddene er af ordentlig kvalitet.

 

Leder du efter kosttilskud hos Camette, kan du finde et godt udvalg af Omega-3-fedtsyrer og mange andre tilskud. Hos Camette kan du få professionel rådgivning til de bedste kosttilskud, der kan blive leveret til hele Danmark.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *