Guide: Boost din selvtillid med lækkert og moderigtigt tøj

Efterårsmoden har ramt butikkerne, og de skønne nyheder byder på varmere brændte nuancer og skønne grønne toner. En del af de snit vi har mødt sommeren igennem dukker også op dette efterår. Bliv klar til efterårets tendenser, og føl dig samtidig godt tilpas i denne sæson.

 

Lækkert tøj er ikke alt…

 

… men når outfittet sidder helt perfekt, er det svært ikke at nyde det. Tendenser og trends er en ting, stil en helt anden. For når vi vælger vores tøj, skal vi også tænke på, hvornår vi føler os allerbedst tilpas.

Nogle føler sig måske ekstra ovenpå med et skønt sæt undertøj, og de slentrer rundt med en dejlig lille hemmelighed, mens andre føler sig bedst tilpas i et par højtaljede bukser og en oversize perlestrik.

 

Tips og tricks til din efterårsgarderobe

 

Selvtillid kommer ikke af tøjet, vi har på. Den skal komme indefra, men ofte har vi en tendens til at være særlig tarvelig mod os selv. Først og fremmest handler det om mentalitet. Du skal huske på, at du er ret cool, præcis som du er.

 

Når det kommer til tøjet, for hvem vil ikke gerne føle sig godt tilpas, så kommer der en række fine overvejelser, du kan gøre dig, når du skal samle din garderobe.

 

  • Hvilket hverdagsunivers bevæger du dig i? Hvis du er meget aktiv eller har en hverdag, hvor du måske cykler til og fra arbejde eller studie, så er det en god idé at indtænke stretch og en smule komfort.
  • Er du meget ude?
  • Hvordan er din egen stil generelt?
  • Hvad er din comfort zone?

 

Når du har gjort dig bevidst om dine behov, og hvilke situationer du ofte befinder dig i, om det er på cyklen eller andet, kan du begynde at sammensætte en alsidig, cool og moderigtig garderobe. Hent inspirations til din efterårsgarderobe hos brands som Just Female, der giver deres twist på lækker og elegant efterårsmode med items i skønne efterårstoner og dragende snit. Vi håber, denne guide har givet dig blod på tanden til at sammensætte din efterårsgarderobe.