Guide: Planlæg næste års ferie – find de varme lande

Havde du set frem til ferie i de varme lande i år, men måtte droppe de drømme på grund af pandemien? Tja, 2020 får du ikke igen, men du kan i det mindste begynde at gøre dig tanker om, hvor din ferie næste år skal afholdes. Efter at have tilbragt lige et stykke tid for meget i det danske, tempererede klimabælte hungrer du måske efter lidt varme i syd, øst eller vest.

Vil du dase i troperne? Så find de varme lande her

Find de varme lande her, hvor du måned for måned kan se, hvilke lande i verden har lun, varm eller tropisk temperatur. Uanset hvornår du holder ferie, vil der et eller andet sted i verden være en for dig perfekt temperatur, så du kan slappe af og nyde flere nye, uvante omgivelser.

Ferie i januar? Indien kunne være et bud

Har du overvejet at tage mod Indien? Hvis COVID-19 kommer under kontrol, er landet med dets talrige store bygninger med prægtig arkitektur, herunder de mange, flotte templer som Mahabodhi Temple i Bodhgaya og Taj Mahal mausoleet i Agra, værd at drage mod. Indien har tropisk temperatur i januar og i start-foråret og er derfor perfekt til en daseferie først på året.

Alternativt er De Kanariske Øer, Madeira-øgruppen og Egypten bud på feriedestinationer, alt efter hvordan du vægter arkitektoniske undere over for natur, strande og havets blå horisont.

Planlæg næste års ferie i juli – få sommervarme på et vant tidspunkt

Tager du afsted i juli, så planlæg næste års ferie til fx Mallorca, Maldiverne, Tyrkiet, Cypern, Californien eller Grækenland, hvis du ønsker at nyde en dagtemperatur på ca. 30 grader. Skal det være en tand køligere, kan du tage til Portugal, Costa Brava i Catalonien eller Thailand, hvor du kan se frem til temperaturer mellem 25-29 grader om dagen – perfekt til at hygge i.