Guide: Sådan bruger du en e-cigaret til dit rygestop

Vil du gerne lægge cigaretterne på hylden? Det bliver markant nemmere med et rygestopmiddel. Du kan finde op til flere rygestopmidler på markedet. En af de mest effektive er en e-cigaret. Det hjælper hvert år flere tusinde danskere med at kvitte cigaretterne for alvor.

Der er flere årsager til, at en e-cigaret er et effektiv rygestopmiddel. Du kommer ikke til at mangle følelsen af at ryge, du får fortsat et indtag af nikotin, og du kan trappe stille og roligt ned. Hvis det er noget, du ønsker at give dig i kast med, så finder du herunder en guide til, hvordan du kan bruge en e-cigaret til dit rygestop – og få succes med netop dét!

Sådan kvitter du cigaretterne med en e-cigaret

  1. Find en god e-cigaret: Det første, du skal gøre er, at finde en god e-cigaret. Det er vigtigt, at du vælger én, der både passer til dine præferencer, men som også er beregnet til nybegyndere, så den ikke er for teknisk.
  2. Vælg e-væske: Herefter skal du vælge en e-væske. Du skal både vælge den rette nikotinmængde såvel som en smagsvariant, der tiltaler dig. Det er vigtigt, at du vælger med omhu, da dampen får smag af dette.
  3. Start med at bruge ecigaretten: Næste skridt er, at stoppe med at ryge cigaretter og i stedet bruge din e-cigaret. Du skal blot lade den op, fylde e-væske i beholderen og så er du klar til at begynde at dampe.
  4. Trap stile og roligt ned: Dette punkt er meget afgørende. Når du skal skifte e-væske, så bør du trappe stille og roligt ned på mængden af nikotin. Til sidst har du ikke længere et behov for nikotin i din damp.

Du kan finde et stort udvalg af e-cigaretter og startpakker hos Smoke-it.dk.

Flere fordele med e-cigaretter

Langt de fleste får succes med deres rygestop, når de benytter e-cigaretter. Udover de sundhedsmæssige fordele ved nedtrapning af nikotin, er der også store økonomiske fordele.

Der er nemlig mange penge at spare ved at dampe på en e-cigaret sammenlignet med at ryge cigaretter. Ryger du eksempelvis 20 cigaretter om dagen, så kan et skifte til en elektronisk pendant spare dig for op mod 10.000 kroner om året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *