Handicaprejser til Afrika

Flere rejseselskaber har den holdning, at alle skal have mulighed for at rejse uanset helbred. Det er ikke fair, at de som lider af en sygdom eller har et handicap ikke skal have mulighed for at komme ud og se den store hvide verden. For som H.C. Andersens citat lyder: At rejse er at leve. Og det giver nye perspektiver på livet og uforglemmelige oplevelser, som man med glæde, vil tænke tilbage på. Derfor kan man få skræddersyede rejser, der passer til alles behov.

Få en skræddersyet safarirejse

En uforglemmelig rejse for alle mennesker vil være en safaritur til Afrika. Her kommer du til dyrenes land og kan se dem udfolde sig, der hvor de hører hjemme. Det er en drøm for mange at opleve dette, og alle bør oplevet dette minimum en gang i livet. På en safaritur kan du se de unikke sletter på savannen og dyr i flok med elefanter, giraffer, zebraer og løver. Og det er kun få af de dyrearter, der er i Afrika. De findes til vands, til lands og i luften.

Desuden kan du kombinere rejsen med en badeferie, da Afrika har nogle af de smukkeste strande og kyster. Du kan også få historiske oplevelser med hjem. Besøg for eksempel Nelson Mandelas fængsel og hør detaljer om hans liv. Eller tag til Karen Blixens hus, som man som dansker vil være stolt af at besøge. Alt dette kan kombineres og også skræddersyes til folk, der har et handicap.

Safaritur til Kenya for folk med et handicap

Rejseselskabet Rickshaw Travels tilbyder personer med et handicap, som har særlige behov, at komme på en safaritur til Kenya efter deres ønsker. Selskabet har fundet handicapvenlige safari-lodges, som skaber gode rammer, for folk der sidder i kørestol, eller som har et fysisk handicap generelt.

Rejserne for folk med handicap er grundigt testede, så du med ro i sindet kan komme afsted på din drømmerejse. Firmaet har sågar haft kørestolsbrugere med på turen og afprøvet handicapfaciliteter, for at se om de levede op til deres ønsker og behov. Det har gjort, at nogle hoteller er blevet sorteret fra, og der er fundet nye, bedre hoteller til det formål.

Inden afrejse vil der blive lavet et program, så du med sikkerhed ved, at alt det praktiske er i orden. Da kan du bare sætte dig tilbage og nyde et sandt eventur i Afrika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *