Har du problemer med at læse det her?

Så var det måske på tide, at du fik foretaget en synsprøve! Når det kommer til dine øjne, er det vist ikke en underdrivelse at påstå, at de er et af dine vigtigste organer. Derfor skal du også passe på dem, så du altid kan få det mest optimale ud af dit syn.

Er det svært at læse det med småt? Eller skal du holde menuen lidt længere væk end normalt, når du skal bestille mad på en restaurant? Kan du nikke genkendende til det, så bør du få foretaget en synsprøve. Det er hurtigt og nemt, og inden for ganske kort tid kan du have et par briller eller linser, der hjælper dig i hverdagen.

 

Hvordan foregår en synsprøve? 

Har du bestilt tid til en synsprøve, kommer du til konsultation hos din optiker. Du bliver placeret foran en meget stor brille med forskellige funktioner og glas, og du bliver bedt om at læse nogle bogstaver højt, mens optikeren skifter glas på brillen.

Efterfølgende vil din optiker spørge dig ind til sådan noget som dit arbejde og hverdag. Sidder du meget foran computeren? Bruger du megen tid på at læse? Har du ofte hovedpine? Ud fra dine svar og resultater fra testen, kan din optiker komme frem til, om du skal have briller eller ej – og hvis du skal have briller, så kan han også finde den helt rigtige styrke til dig.

Det er nemt, smertefrit og hurtigt, så tøv ikke med at komme til optikeren til en synsprøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *