Her er to suveræne opskrifter på grøntsagsjuicer

Trænger du til et energiboost, der siger sparto? Så er det perfekte middel at kaste dig ud i spændende og farverige grøntsagssjuicer. De giver i den grad mere farve på livet. Derudover er de nemme at lave. Du kommer det hele i maskinen lidt ad gangen, indtil det er presset igennem juiceren og vupti, så er der en frisk og energifuld drik klar til dig. Mangler du inspiration, kan du finde mere via nyheder Odense eller læse med herunder, hvor du får to bud på 2 forskellige men lækre grøntsagsjuicer.

 

Bland grøntsager med frugt så du får den friske smag

En af tricksene bag grøntsagsjuicer er, at det bliver nemmere for folk at få de grøntsager, som kroppen trænger hver dag. Det skyldes, at man ikke oplever det som grøntsager på samme måde, som hvis man spiste dem rå eller kogte. De bliver nærmest forklædte. Og når de blandes sammen med frugt, bliver smagen sød og frisk. Lyder det spændende, og når du har prøvet de nedenstående opskrifter, kan du finde mere inspiration på nyheder Odense. Her får du 2 lækre opskrifter på grøntsagsjuicer. Disse opskrifter er beregnet til to personer:

  • 125 gram spinat
  • En lille håndfuld mynteblade
  • ½ agurk
  • ½ limefrugt (økologisk)
  • 1 æble

 

Start med at skyl alle ingredienserne grundigt. Hak spinat og mynte groft, mens agurk, lime og æble bør skæres i mindre stykker. Herefter kommer du alle råvarerne i maskinen lidt efter lidt, til der er presset en lækker, frisk juice i den flotteste, grønne farve. Ønsker du den mere kold, kan du bruge isterninger.

Den anden opskrift er med ingefær og gulerødder:

 

  • 300 gram gulerødder
  • 50 gram spidskål
  • 2 centimeter ingefær
  • 2 appelsiner

 

Det første, du skal have fat i, er gulerødderne. Du bestemmer selv, om du vil skrælle dem eller blot skylle dem. Det bedste er blot at skylle dem, så du får de vigtige vitaminer i skrællen med. Herefter skyller du kålen. Skær disse råvarer i mindre stykker. Med hensyn til ingefæren anbefales det, at du skræller den, tager 2 centimeter af denne og skærer i mindre dele. Skræl derefter appelsinerne og skær dem ligeledes i små stykker. Kom grøntsagerne i maskinen lidt efter lidt, og så er den orange juice klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *