HØJSKOLE – GODT FOR KROP OG SJÆL

HOS ULDUM HØJSKOLE ER DER FRIHED TIL FORSKELLIGHED

Det er en fantastisk oplevelse at være på højskole. Du sammensætter selv dit skema og får mulighed for at prøve en masse nyt og forskelligt, samt finde ud af, hvad du brænder for – og omvendt, hvad du ikke kan lide. En af de bedste muligheder for at finde dig selv! Der sker ikke kun noget i undervisningstiden, men også i fritiden, hvor der dyrkes sport, arbejdes i værkstederne, hygges i gangkøkkenerne og så bliver der holdt en masse sjove fester. Du kommer til at lære en masse nye mennesker at kende.

 

Det sociale liv på højskolen fylder meget. Du skal pludseligt til at lære at være sammen med nye mennesker, du ikke kender på forhånd, da I er sammen 24 timer i døgnet. Dette kan virke overvældende, men sådan er der mange, der tænker i starten – du er ikke den eneste. Du lærer det hurtigt, når først du er kommet i gang med hverdagen. I det sociale liv på højskolen bliver der taget hensyn til hinanden og atmosfæren i dagligdagen er venlig og åben. Der går ikke længe før der er blevet dannet nye venskaber, som nærmest er en lille ny familie.

Det jeg har fået ud af mit højskoleophold det er, at jeg føler, at jeg er blevet et helt menneske. Jeg er blevet mere afklaret med mig selv og mere afslappet omkring andre mennesker. Jeg føler ikke, at jeg behøves at leve op til noget omkring andre mennesker. Jeg kan bare være i nuet og være som jeg nu er. Det har jeg fået ud af mit ophold.”
Tidligere elev fra Uldum Højskole

Du kan altid ringe eller skrive til dem, hvis du har spørgsmål eller kigge i deres brochure på deres hjemmeside. Du er også altid velkommen til at besøge dem og booke en rundvisning, så du kan komme til at mærke stemningen, møde nuværende højskoleelever og se nærmere på deres faciliteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *