Hold dit sexliv i live og styrk din sundhed

Der er mange gode grunde til at dyrke regelmæssigt sex. Sex er ikke blot en fornøjelig og sjov aktivitet, eller en måde at forplante sig på. Sex kan nemlig også give dig en god række fordele, specielt hvis du dyrker sex regelmæssigt. Holder du dit sexliv ved lige vil du opleve at du styrker din sundhed og helbred.

Vi har alle, nogle hyppigere end andre, oplevet perioder med travle hverdage og manglende tid og overskud i hverdagen. For nogle af os, er det oven i købet endt med en smule stress. Det er her du kan få stor nytte af at dyrke sex regelmæssigt. Sex er nemlig godt mod stress. Det hjælper dig til at reducerer dit stress niveau og hjælper til at gøre dit blodtryk lavere.

Sex styrker dit helbred

Sex har mange fordele når det kommer til at styrke dit helbred. Sex styrker dit immunforsvar og mindsker stress. Sex mindsker også smerter og kan forebygge kræft.

Ved sex opstår der hormoner i din hjerne, som gør dig glad og øger dit naturlige forsvar imod stress. Disse hormoner styrker dit humør og samtidig giver dig følelsen af ro og afslappethed i sindet.

Sex øger også kroppens produktion af antistoffet, der beskytter dig mod infektioner, så som forkølelse og endda influenza. Intimitet og sex er nok ikke det første du tænker på du føler influenzaen er på vej. Men undersøgelser viser at folk som har sex 2-3 gange om ugen, er bedre beskyttet mod infektioner og virusser, da kroppen producerer flere antistoffer under sex.

Og som altid når du dyrker sex, så husk kondomet. For hvad er pointen i at styrke helbredet, hvis du alligevel ender med en eller anden kønssygdom. Du kan købe billige kondomer her.

Og når vi nu snakker om helbredet, så viser undersøgelser også at sex reducerer hovedpine og smerte. Ved sex stiger koncentrationen af kærlighedshormoner og lykkehormoner i hjernen, som får smertetærskellen til at fordoble.

Sex er også godt for dit velvære

Sex har ikke kun mange fordele for dit helbred, men også når det kommer til din selvtillid og dit udseende. Sex både slanker, øger selvtilliden og får dig til at se yngre ud. Sex er motion og derfor forbrænder du kalorier under sex, hvilket resulterer i at kan blive slankere. Gennemsnit forbrænder man 200 kalorier per halv time.

En anden fordel ved sex er at det kan forebygge rynker og får dig til at se yngre ud. Regelmæssige ture på lagenet er den bedste måde at bevare dit unge udsende. Undersøgelser viser nemlig at par som havde sex 3 eller flere gange om ugen, så friskere ud end, de som ikke havde. Grunden til dette er at hormonet DHEA, forhøjes ved orgasmer. Dette hormon får hår og hud til at se friskere ud.

Andre undersøgelser viser, at regelmæssig sex kan trække op til fem år fra vores fysiske alder. Det gælder både kvinder og mænd. Så der er ingen undskyldning for ikke at dyrke sex.

Så hop i lagenerne og styrk dit velvære, og husk kondomet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *