Hold en gennemført konference

Står du og har planer om at afholde en konference, hvor du skal ud med hvad end du har på hjerte at dele. Om dette så er at formidle ny viden, skabe debat eller sælge et nyt produkt, så skal der nogle få ting til for, at det bliver et gennemført arrangement.

Vælg den rette lokation

Du skal sørge for at vælge den rette lokation, men hvad præcis indebærer dette? Du kan med fordel vælge et sted, hvor der er hyggeligt og inspirerende at være. At sidde i et forholdsvist tomt lokale med rå betonvægge, ville hverken være inspirerende for dig eller deltagerne på din konference. Udvælg derfor et sted, hvor der er rart at være og hvor der samtidig er de nødvendige remedier. Se f.eks. her. Hos Hotel Kirstine tillyder de lokaler til dig, som specifikt står og skal afholde en konference.

Du er i trykke hænder

Hos Hotel Kirstine er du i trykke hænder hele vejen. De har lokaler, som er specielt indrettet til at afholde konferencer og det vil også sige, at de har afholdt en masse af den slags tidligere. Dette gør, at de har den nødvendige erfaring på området, og de kan være med til at holde både større og mindre arrangementer. De kan hjælpe med både planlægningsprocessen og selve afviklingen af konferencen. De har lokaler, hvor der er plads til helt op til 150 mennesker. Det er hyggelige lokaler, hvor man kan føle sig tilpas. Desuden ligger hotellet i nogle romantiske omgivelser med en dejlig atmosfære.

Du kan altid spørge til råds

De har styr på det meste hos Hotel Kirstine. De har udover lokaler også lærreder, whiteboards, projekters, blokke, kuglepenne og lign. Men hvis du skulle komme i tanke om andet, eller blive i tvivl om noget, så kan du altid ringe eller skrive til dem og høre ad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *