Holistisk behandling af krop og sind

Krop og sind er utvivlsomt forbundet. Har du ondt i sjælen, så manifesterer det sig helt sikkert i kroppen, som kan blive træt, eller opleve smerter. Har du ondt i kroppen, så kommer det ligeledes til udtryk i sindet, som kan påvirkes negativt af den smerte du oplever, som sænker din livskvalitet. Det giver derfor allerbedst mening, i behandlingen af enten fysisk eller psykisk smerte, at se på mennesket som en helhed, i stedet for at dele det op. Opdelingen kan nemlig gøre, at behandleren og patienten slet ikke kommer til bunds i, hvorfor smerten er opstået, og derfor ikke kan finde ud af, hvordan den afhjælpes. Det er, for nogle behandlere, simpelthen så vigtigt at huske på, at mennesket er en helhed, der skal tilgås som en helhed for egentlig at behandle.

Alternativ behandling, hvor mennesket er en helhed

Det er netop dette, som en holistisk terapeut fokuserer på. Holistiske behandlinger af krop og sind kan se ud på mange forskellige måder, men fælles for dem er, at der arbejdes holistisk, altså med en helhed. Det er det, der adskiller en sådan behandling fra behandlinger i det øvrige sundhedsvæsen. Der arbejdes med forskellige former for healing, og med fysiske behandlinger, såsom infrarød stråling, for at opnå det bedst mulige resultat, og den bedst mulige helbredelse af lige præcis den smerte, som du oplever.

Hvis du er skeptisk:

Holistiske behandlinger kan lyde som en stor omgang hokus pokus uden hold i virkeligheden, men når man åbner sig op over for alle de forskellige former for behandlinger, der findes i Danmark, især i København, så vil man blive forbavset over, hvor mange tilgange, der afviger fra det øvrige sundhedsvæsen, der rent faktisk virker. Hvis du oplever smerter, har ondt i krop og sjæl, og søger behandling, lindring, og en smule forkælelse, så kan du muligvis få ro i sindet med en holistisk behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *