Hvad skal jeg give i dåbsgave?

Er du blevet inviteret til barnedåb, men er du helt blank på, hvad du skal give babyen i gave? Faktisk er der mange muligheder, når det gælder gaver til babyer, men hvis du gerne vil gøre det ekstra personligt eller virkelig brugbart, kan det godt være lidt sværere at finde på.

Gaven betyder ikke så meget igen

Egentlig behøver du ikke at gå sindssygt meget op i gaven. Nybagte forældre, der tænker på alt muligt og skal bruge penge på en hel masse, bliver glad for det hele. Det eneste du behøver at have i hovedet er, at du skal lede efter noget sødt og/eller brugbart. Besøg en babyforretning og tag en runde. Du vil helt sikkert falde for noget, du synes, er rigtig sødt. Så er det bare det, du skal købe.

Slå dig sammen med andre

Ofte er der rigtig mange, der giver legetøj, bamser eller andre småting til barnet. Hvis du gerne vil undgå, at du bare giver endnu en bamse til samlingen, kan du slå dig sammen med nogle andre og give noget lidt større og mere praktisk til forældrene. Det kunne f.eks. være en klapvogn, en babystol eller barnevogn. Det kan du være helt sikker på, at forældrene vil sætte stor pris på, da der i forvejen er mange udgifter som nye forældre.

Babytøj

Som sagt er der rigtig mange omkostninger i forbindelse med, at en lille ny kommer til verden. Børn i den størrelse vokser utroligt hurtigt ud af deres tøj, og derfor er det kun fedt, hvis du som gæst kommer med et sødt sæt tøj. Babytøj kan godt være dyrt, men hvis du køber det i et outlet, kan du få langt mere for pengene. Se et stort udvalg af babytøj her. Er du i tvivl om, hvad forældrene kan lide, kan du altid give et gavekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *