Hvordan bruger jeg en massagepistol?

Massagepistolen har efterhånden vundet sit indpas i mange forskellige sammenhænge, og dens popularitet er støt stigende. Og det er der da også flere gode grunde til. Men hvem kan få glæde af den, og hvordan bruger du egentlig sådan en fætter? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Massagepistolen kan bruges af alle mennesker – uanset om du er fysioterapeut eller eksempelvis sekretær. Indenfor elitesporten bliver den især brugt til at behandle ømme muskler, og derved fremme atleternes restitutionsproces. På den måde bliver de hurtigere klar til næste træningspas, og kan derved præstere bedre på sigt.

Hvem kan have gavn af en massagepistol?

Det er dog langt fra udelukkende elitesportsfolk, der kan have gavn af en massagepistol. Er du hyggemotionist, oplever du med garanti også ømme muskler engang imellem. Og dem kan massagepistolen også behandle. Det kan også være, at du døjer med kroniske smerter. Her kan massagepistolen være med til at løsne op for spændinger og øge blodtilførslen til det smerteramte område. Der findes mange forskellige udbydere af massagepistoler, og du kan læse mere om en af modellerne her: Massagepistol nordic.

Sådan bruger du en massagepistol

Massagepistolen kan bruges til at behandle ømhed i stort set hele kroppen. Dog er det kroppens muskler og sener, der kan have gavn af stimulationen, og derfor kan det ikke anbefales, at du bruger den på led som eksempelvis knæ og hofte. Men ondt i knæet kan eksempelvis godt skyldes en stram hoftebøjer, så ved at behandle hoftebøjeren kan du afhjælpe knæsmerterne. Du bruger massagepistolen ved at køre den blidt henover musklen. Du skal altså ikke trykke til. Er du meget øm et bestemt sted, kan du lade massagepistolen behandle det samme sted i et halvt minuts tid. Derudover kan du justere styrken, og massagepistolen har ligeledes nogle forskellige hoveder, som hver især bidrager med en unik type stimulation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *