Jagt kan være en god måde at komme ud i naturen

Jagt er en sport, som de seneste år har oplevet en stigende popularitet. Der er mange grunde til, at flere ønsker at jage, da det er en fantastisk måde at komme ud i naturen på, og det kan give dig et væld af gode oplevelser enten alene eller sammen med andre. Det er dog ikke lovligt sådan uden videre at begive sig på jagt. Det kræver nemlig et jagttegn, før du må jage, da der på den måde opnås den optimale sikkerhed og beskyttelse af naturen.

 

Sådan får du dit jagttegn

Hvis du gerne vil være klar til at gå på jagt så hurtigt som muligt, kan du tilmelde dig et jagttegnskursus med det samme. Du kan tage et weekendkursus, som vil klæde dig godt på til at kunne bestå jagttegnsprøven. Det er Naturstyrelsen, der afholder prøven, og den består både af en teoretisk og en praktisk del. Weekendkurserne vil foregå over to weekender fra kl. 9-17, og de vil både ruste dig til den praktiske og den teoretiske del af prøven.

 

Et kursus som er til at betale

Jagt er desværre en hobby i den lidt dyrere ende, og for at flest muligt kan have råd, er kurserne sat til så lave priser som overhovedet muligt.

I prisen er mad, drikke, patroner samt andet udstyr til undervisningen inkluderet, så du skal kun betale for selve kurset samt lærebog, lovsamling og deltagergebyr. Du kan læse mere om priserne på hjemmesiden, så du ved, hvor meget kurset helt præcist kommer til at koste.

 

Ved at få et jagttegn vil du have mulighed for at komme tættere på naturen og for at se den på en helt ny måde. Det er en sport, som både mænd og kvinder kan have gavn af, og den kan fungere som den perfekte pause fra den travle hverdag og hektiske storby.