Kom godt i gang med E-cigaretter

Flere benytter sig i dag af E-cigaretter fremfor almindelige cigaretter, da de ikke er tobaksforbrændende og dermed ikke indeholder kræftfremkaldende kemikalier såsom tjære, der sætter sig på lungerne. Derudover oplever flere, der damper i stedet for at ryge almindelige cigaretter, at de har fået en forbedret smags- og lugtesans samtidig med, at dampen fra E-cigaretter ikke sætter sig i det rum, man befinder sig i eller sit eget eller andres tøj.

Almindelige rygere kender oftest til forskellige tobaksmærker og varianter, mens den nye verden af E-cigaretter, batterier, tanke, opladere, E-væske/E-juice og så videre er ny og ukendt. Derfor er det en god løsning at vælge en E-cigaret startpakke, hvis man ønsker at komme godt i gang med E-cigaretter.

 

Forskellige bud på pakkeløsninger

Flere forbinder måske startpakker med at være til med det formål at hjælpe nybegyndere, men der findes både startpakker for erfarne dampere og for nybegyndere. Hvis man foretrækker en bestemt mængde nikotin i E-væsken anbefales det, at man tilkøber den foretrukne E-væske ved siden af, da almindelige pakker indeholder E-væske uden nikotin i. For at foretage det rette valg af E-cigaret anbefales det yderligere at læse mere om de forskellige pakkeløsninger og forskellige modeller med tilhørende fordele og ulemper sådan, at den valgte E-cigaret passer til det enkelte behov.

 

Fælles for alle E-cigaretter

Der findes et utal af E-cigaretter, men der er alligevel tre dele, som alle E-cigaretter har. Det første er, at der er en tank og en brænder, der er den beholder, hvor E-væsken eller E-juicen påhældes. Det er også denne, der opvarmer E-juicen og får den til at fordampe. Det andet er, at der er et batteri i alle E-cigaretter, der har til formål at aktivere brænderen, der skal til for at skabe selve dampen. Batterierne er forskellige i forhold til, hvor mange mAh, der er på batteriet. Jo flere mAh der er på, des længere vil batteriet kunne holde strøm. Den tredje del der er fælles for E-cigaretter er, at alle startpakker indeholder en oplader, der skal oplade batteriet til E-cigaretten. Tiden på en opladning afhænger af batteriets størrelse og vil derfor tage mellem 2-5 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *